Θεραπεία Έκθεσης για τις Φοβίες (Μέρος 2ο)

Θεραπεία Έκθεσης για τις Φοβίες (Μέρος 2ο)

Σε δύο (2) πραγματικές συνεδρίες με μία θεραπευόμενη, ο Reid Wilson παρουσιάζει τη Θεραπεία Έκθεσης στην πράξη, προσφέροντας ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο αναφοράς για τη θεραπεία, το οποίο οι θεραπευτές μπορούν να αρχίσουν να εφαρμόζουν άμεσα και αποτελεσματικά! Μόλις δείτε τον Wilson σε δράση, θα καταλάβετε πώς να βοηθήσετε τους θεραπευόμενους σας να κάνουν παρόμοια πρόοδο με τις φοβίες τους!

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.


Διάρκεια 2ου Μέρους: 01:24:32Η Μαρία λατρεύει τα ταξίδια, αλλά φοβάται τα αεροπλάνα. Στην πραγματικότητα, κάθε κλειστός χώρος όπου αισθάνεται παγιδευμένη πυροδοτεί τον φόβο της ασφυξίας, έτσι περνάει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου της αποφεύγοντας τους κλειστούς χώρους στάθμευσης, τους ανελκυστήρες και αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού, όταν η αποφυγή τους είναι αδύνατη.

Με αποφασιστικότητα αλλά και χιούμορ, ο Wilson δουλεύει σε περισσότερο βάθος με την Μαρία στη δεύτερη συνεδρίας που βασίζονται στην παράδοξη θεωρία ότι η μετάβαση προς αυτό που φοβάται, αποτελεί το κλειδί για την ελευθερία της.

Με τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση του Wilson, η Mary κάνει μια απίστευτη πρόοδο και σε αυτή τη δεύτερη συνεδρία, αποδεικνύοντας πόσο ισχυρά είναι αυτά τα θεραπευτικά εργαλεία που χρησιμοποιεί.

Αφού παρακολουθήσετε αυτές τις δυο ιδιαίτερες συνεδρίες με μια γυναίκα που φοβάται να μπει στο αεροπλάνο, σίγουρα θα αναρωτιέστε: «Λοιπόν, πώς πήγε η φοβία της για τα αεροπλάνα;» (Ενημερωτικά να αναφερθεί ότι μπήκε σε αεροπλάνο αμέσως μετά τη δεύτερη συνεδρία της με τον Wilson).

Η θεραπευτική δουλειά που έκανε με τον Wilson σε αυτές τις δύο συνεδρίες, είχε τεράστια διαφορά και κατάφερε να διαχειριστεί τη φοβία της χωρίς φαρμακευτική αγωγή, δεν αισθανόταν πλέον τόσο πανικό όσο συνήθως και μπόρεσε να μεταπείσει αρκετά γρήγορα τον εαυτό της όταν εμφανιζόταν το άγχος. Η Μαρία μοιράστηκε επίσης ότι ξαφνιάστηκε από την πρόοδό της και για όλα όσα ήταν πλέον σε θέση να κάνει. Πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα για δύο μόνο συνεδρίες!

Μόλις δείτε τον Wilson σε δράση, θα καταλάβετε πώς να βοηθήσετε τους θεραπευόμενους σας να κάνουν παρόμοια πρόοδο με τις φοβίες τους.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.

Παρακολουθήστε εδώ ένα σχετικό απόσπασμα:


Παρακολουθώντας αυτό το βίντεο:

- Θα μάθετε τις βασικές ιδέες της προσέγγισης του Wilson για τη θεραπεία φοβιών.
- Θα κατανοήσετε τον τρόπο για το πώς να διεξάγετε μια ιδιαίτερα εστιασμένη αξιολόγηση.
- Θα προσδιορίσετε τα εργαλεία για τη διευκόλυνση της εξοικείωσης μέσω τεχνικών θεραπείας έκθεσης.


Προσθέστε στη συνδρομή σας και το 1ο Μέρος της Συνεδρίας: "Θεραπεία Έκθεσης για τις Φοβίες: Μέρος 1ο"

Επωφεληθείτε της Συνδρομής "1 μήνα / 2 Συνεδρίες"