Θεραπεία Έκθεσης για τις Φοβίες (Μέρος 1ο)

Θεραπεία Έκθεσης για τις Φοβίες (Μέρος 1ο)

Σε δύο (2) πραγματικές συνεδρίες με μία θεραπευόμενη, ο Reid Wilson παρουσιάζει τη Θεραπεία Έκθεσης στην πράξη, προσφέροντας ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο αναφοράς για τη θεραπεία, το οποίο οι θεραπευτές μπορούν να αρχίσουν να εφαρμόζουν άμεσα και αποτελεσματικά! Μόλις δείτε τον Wilson σε δράση, θα καταλάβετε πώς να βοηθήσετε τους θεραπευόμενους σας να κάνουν παρόμοια πρόοδο με τις φοβίες τους!

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.


Διάρκεια 1ου Μέρους: 01:35:01Δεκαετίες έρευνας έχουν δείξει ότι η θεραπεία έκθεσης είναι μακράν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να έχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα στη θεραπεία συγκεκριμένων φοβιών, αλλά οι περισσότεροι θεραπευτές δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν τη θεραπεία έκθεσης στην πράξη, πόσο μάλλον να εκπαιδευτούν σε αυτήν.

Εδώ, ο εξαιρετικός θεραπευτής για το άγχος Reid Wilson σας δείχνει τον τρόπο θεραπείας, καθώς διεξάγει δύο εξαιρετικά αποτελεσματικές συνεδρίες με μια γυναίκα που υποφέρει από κλειστοφοβία.

Η Μαρία λατρεύει τα ταξίδια, αλλά φοβάται τα αεροπλάνα. Στην πραγματικότητα, κάθε κλειστός χώρος όπου αισθάνεται παγιδευμένη πυροδοτεί τον φόβο της ασφυξίας, έτσι περνάει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου της αποφεύγοντας τους κλειστούς χώρους στάθμευσης, τους ανελκυστήρες και αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού, όταν η αποφυγή τους είναι αδύνατη.

Με αποφασιστικότητα αλλά και χιούμορ, ο Wilson εμπλέκει την Μαρία σε δύο μεταμορφωτικές συνεδρίες, που βασίζονται στην παράδοξη θεωρία ότι η μετάβαση προς αυτό που φοβάται αποτελεί το κλειδί για την ελευθερία της.

Μόλις δείτε τον Wilson σε δράση, θα καταλάβετε πώς να βοηθήσετε τους θεραπευόμενους σας να κάνουν παρόμοια πρόοδο με τις φοβίες τους.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.

Παρακολουθήστε εδώ ένα σχετικό απόσπασμα:


Παρακολουθώντας αυτό το βίντεο:

- Θα μάθετε τις βασικές ιδέες της προσέγγισης του Wilson για τη θεραπεία φοβιών.
- Θα κατανοήσετε τον τρόπο για το πώς να διεξάγετε μια ιδιαίτερα εστιασμένη αξιολόγηση.
- Θα προσδιορίσετε τα εργαλεία για τη διευκόλυνση της εξοικείωσης μέσω τεχνικών θεραπείας έκθεσης.


Προσθέστε στη συνδρομή σας και το 2ο Μέρος της Συνεδρίας: "Θεραπεία Έκθεσης για τις Φοβίες: Μέρος 2ο"

Επωφεληθείτε της Συνδρομής "1 μήνα / 2 Συνεδρίες"