Τεχνικές και Εργαλεία για την Οικογενειακή Θεραπεία

Τεχνικές και Εργαλεία για την Οικογενειακή Θεραπεία

Μάθετε έντεκα θεμελιώδεις, απαραίτητες τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε τα μέλη της οικογένειας στην επίλυση συγκρούσεων και θα συμβάλουν καθοριστικά στην αποτελεσματικότητα της οικογενειακής θεραπείας.Ο Tζον Έντουαρντς έχει δουλέψει τα τελευταία είκοσι χρόνια μετατρέποντας τις περιπλοκές της θεωρίας των οικογενειακών συστημάτων, σε μια φιλική προσέγγιση για τον ψυχοθεραπευτή, που έχει ενισχύσει σημαντικά το έργο χιλιάδων ψυχοθεραπευτών στις ΗΠΑ.

Βιώστε από πρώτο χέρι το αδιάφορο θεραπευτικό στυλ του Δρ. Έντουαρντς. Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από πλάνα ερευνών, οικογενειακών συνεδριών και εστιασμένων συνεντεύξεων, αυτό το βίντεο παρέχει μια επισκόπηση έντεκα θεμελιωδών τεχνικών, για αποτελεσματική οικογενειακή θεραπεία.

 1. Τμηματοποίηση
 2. Αναπαραστάσεις
 3. Θετική αναπλαισίωση
 4. Χαρτογράφηση
 5. Ζωγραφική
 6. Η Μέθοδος του κύκλου
 7. Ομαδική εργασία συναδέλφων
 8. Νέα λόγια
 9. Φράχτης
 10. Το Γλυπτό
 11. Alter Ego

Η ικανότητα του Δρ. Έντουαρντς να εφαρμόζει τη θεωρία στην πράξη με προσιτό τρόπο, τον έχει κάνει να είναι ο αγαπημένος "Δάσκαλος" όλων των ψυχοθεραπευτών.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.


 Για να παρακολουθήσετε τη συνεδρία, εγγραφείτε, επιλέξτε Συνδρομή μετά προσθέστε την στη Συνδρομή σας.