Δημιουργώντας Σύνδεση στην Οικογενειακή Θεραπεία (Μέρος 2ο)

Δημιουργώντας Σύνδεση στην Οικογενειακή Θεραπεία (Μέρος 2ο)

Είτε είστε νέοι θεραπευτές στην οικογενειακή θεραπεία, είτε ξεκινάτε να βλέπετε μία οικογένεια, χρειάζεστε ένα αποτελεσματικό και ξεκάθαρο πλαίσιο για να αποφύγετε τους λανθασμένους χειρισμούς. Σε αυτές τις συνεδρίες, η Μόνικα Μακ Γκόλντρικ, η κορυφαία Οικογενειακή Θεραπεύτρια και πρωτοπόρος στο γενεόγραμμα, δείχνει πώς να συνδεθείτε με μία οικογένεια και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της κατά τη διάρκεια της θεραπείας, σε ένα βίντεο με δύο (2) μέρη διάρκειας 4 ωρών!

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.


Διάρκεια 2ου Μέρους: 01:52:00Σε αυτό το συναρπαστικό βίντεο, η Μόνικα Μακ Γκόλντρικ συνεχίζει τη θεραπεία με την οικογένεια που βιώνει έναν εφηβικό αυτοτραυματισμό και οδηγείται σε βαθιά θλίψη. Σε αυτό το 2ο μέρος, ολοκληρώνει τις πέντε συνεδρίες οικογενειακής θεραπείας με την 15χρονη Μαρία, τους μετανάστες γονείς της, την Ρόζα και τον Ρομπέρτο ​​και την Μαρία, την νεαρή ετεροθαλή αδελφή της.

Η Μόνικα ΜακΓκόλντρικ με τη χαρακτηριστική ζεστασιά της, δείχνει με απλό τρόπο πώς να εμβαθύνετε το συναισθηματικό δέσιμο, να διαχειριστείτε τον κίνδυνο, να ενθαρρύνετε την επικοινωνία και να μετατρέψετε τα μοναδικά ταλέντα των θεραπευόμενων σε εξατομικευμένες ασκήσεις για το σπίτι.

Δουλεύοντας με αυτή τη ζεστή αλλά αλληλοσυγκρουόμενη οικογένεια, η Mακ Γκόλντρικ δημιουργεί αυθεντικές συνδέσεις, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί τη συνεργασία, την καθοδήγηση και τη διαφάνεια για να ενισχύσει τη δέσμευσή τους για αλλαγή.

Θα την παρακολουθήσετε επίσης να πραγματοποιεί επιδέξιες και στρατηγικές εναλλαγές, ενώ παρακολουθούμε διάφορους συσχετισμούς μεταξύ των μελών της οικογένειας. Η θεραπεύτρια αποκαλύπτει τα προβλήματα που έχουν ως ζευγάρι οι Ρόζα και Ρομπέρτο και χρησιμοποιεί τις πολιτισμικές τους αξίες για να προτείνει πιθανές λύσεις. Στις ατομικές συνεδρίες με την Μαρία κερδίζει την εμπιστοσύνη της και ενθαρρύνει τη νεανική αυτονομία της. 

Αυτό το βίντεο είναι ένα βασικό εργαλείο για τους ειδικούς που επιζητούν χρήσιμες στρατηγικές στη συστημική θεραπεία, τη θεραπεία των εφήβων και την αξιολόγηση κινδύνου ή την οικοδόμηση οικογενειακής συμμαχίας.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.


Παρακολουθώντας αυτές τις συνεδρίες:

  • Θα αποκτήσετε δεξιότητες από μία εξειδικευμένη και έμπειρη θεραπεύτρια στη συστημική θεραπεία και την εφαρμογή της στους εφήβους και τις οικογένειές τους.
  • Θα μάθετε πώς να εμπλέκετε τους γονείς σε μια συζήτηση σχετικά με το αντίστοιχο υπόβαθρό τους και το συλλογικό αντίκτυπο αυτής της συζήτησης.
  • Θα ανακαλύψετε χρήσιμες συμβουλές για να αξιολογείτε τα πολιτιστικά υπόβαθρα των οικογενειών.

Προσθέστε στη συνδρομή σας και το 1ο Μέρος της Συνεδρίας "Δημιουργώντας Σύνδεση στην Οικογενειακή Θεραπεία (Μέρος 1ο)".".

Επωφεληθείτε της Συνδρομής "1 μήνα / 2 Συνεδρίες"