Δημιουργώντας Σύνδεση στην Οικογενειακή Θεραπεία (Μέρος 1ο)

Δημιουργώντας Σύνδεση στην Οικογενειακή Θεραπεία (Μέρος 1ο)

Είτε είστε νέοι θεραπευτές στην οικογενειακή θεραπεία, είτε ξεκινάτε να βλέπετε μία οικογένεια, χρειάζεστε ένα αποτελεσματικό και ξεκάθαρο πλαίσιο για να αποφύγετε τους λανθασμένους χειρισμούς. Σε αυτές τις συνεδρίες, η Μόνικα Μακ Γκόλντρικ, η κορυφαία Οικογενειακή Θεραπεύτρια και πρωτοπόρος στο γενεόγραμμα, δείχνει πώς να συνδεθείτε με μία οικογένεια και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της κατά τη διάρκεια της θεραπείας, σε ένα βίντεο με δύο (2) μέρη διάρκειας 4 ωρών!

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.


Διάρκεια 1ου Μέρους: 02:10:10Πολλοί είναι οι θεραπευτές που γνωρίζουν διάφορες θεωρίες Οικογενειακής Θεραπείας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, όμως λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν για το τι πραγματικά πρέπει να κάνουν στις οικογενειακές συνεδρίες.

  • Πώς χειρίζεστε την πρώτη τηλεφωνική κλήση;
  • Ποια μέλη της οικογένειας βλέπετε στην πρώτη συνεδρία;
  • Πώς μετατοπίζετε την προσοχή από τον «ασθενή» στο οικογενειακό σύστημα;
  • Πώς χρησιμοποιείτε το γενεόγραμμα για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τα ιστορικά οικογενειακά μοτίβα που ενδέχεται να επηρεάζουν το τρέχον οικογενειακό σύστημα;

Σε αυτό το συναρπαστικό βίντεο, η Μόνικα Μακ Γκόλντρικ σας δείχνει πώς να κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα ακόμη καθώς δουλεύει στα πρώτα στάδια της θεραπείας με μία οικογένειας που βιώνει έναν εφηβικό αυτοτραυματισμό και ως επακόλουθο τη γονεϊκή θλίψη. Θα τη δείτε, σε δύο μέρη, να ολοκληρώνει πέντε συνεδρίες οικογενειακής θεραπείας με την 15χρονη Μαρία, τους μετανάστες γονείς της, την Ρόζα και τον Ρομπέρτο ​​και την Μαρία, την νεαρή ετεροθαλή αδελφή της.

Η Μόνικα ΜακΓκόλντρικ με τη χαρακτηριστική ζεστασιά της, δείχνει με απλό τρόπο πώς να εμβαθύνετε το συναισθηματικό δέσιμο, να διαχειριστείτε τον κίνδυνο, να ενθαρρύνετε την επικοινωνία και να μετατρέψετε τα μοναδικά ταλέντα των θεραπευόμενων σε εξατομικευμένες ασκήσεις για το σπίτι.

Δουλεύοντας με αυτή τη ζεστή αλλά αλληλοσυγκρουόμενη οικογένεια, η MακΓκόλντρικ δημιουργεί αυθεντικές συνδέσεις, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί τη συνεργασία, την καθοδήγηση και τη διαφάνεια για να ενισχύσει τη δέσμευσή τους για αλλαγή.

Αυτό το βίντεο είναι μια πολύτιμη εισαγωγή στις λεπτομέρειες για την αξιολόγηση και τη σύνδεση στη συστημική οικογενειακή θεραπεία, που συμπληρώνεται με ζωντανά παραδείγματα των προκλήσεων που εμπεριέχει. Είναι μία ανεκτίμητη πηγή για τους ειδικούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην οικογενειακή θεραπεία, στις παρεμβάσεις συστημικού τύπου ή στη δουλειά τους με τα γενεογράμματα.

Η ΜακΓκόλντρικ προσφέρει πρακτικά εργαλεία για να σας βοηθήσει με τους εφήβους και τις οικογένειές τους. Κατά τη διάρκεια πέντε κλινικών συνεδριών με την οικογένεια αυτή, παρουσιάζει πώς να ενσωματώσετε συγκεκριμένες τεχνικές στη θεραπεία, που επικεντρώνονται στην παροχή βοήθειας στους θεραπευόμενους να διαχειρίζονται όχι μόνο τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι ίδιοι, αλλά και τα προβλήματα με συστημικό υπόβαθρο που κρύβονται πίσω από αυτά.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.


Παρακολουθώντας αυτές τις συνεδρίες:

  • Θα αποκτήσετε δεξιότητες από μία εξειδικευμένη και έμπειρη θεραπεύτρια στη συστημική θεραπεία και την εφαρμογή της στους εφήβους και τις οικογένειές τους.
  • Θα μάθετε πώς να εμπλέκετε τους γονείς σε μια συζήτηση σχετικά με το αντίστοιχο υπόβαθρό τους και το συλλογικό αντίκτυπο αυτής της συζήτησης.
  • Θα ανακαλύψετε χρήσιμες συμβουλές για να αξιολογείτε τα πολιτιστικά υπόβαθρα των οικογενειών.

Προσθέστε στη συνδρομή σας και το 2ο Μέρος της Συνεδρίας "Δημιουργώντας Σύνδεση στην Οικογενειακή Θεραπεία (Μέρος 2ο)"".

Επωφεληθείτε της Συνδρομής "1 μήνα / 2 Συνεδρίες"