Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία με τον Otto Kernberg (2ο Μέρος)

Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία με τον Otto Kernberg (2ο Μέρος)

Ετοιμαστείτε να νιώσετε δέος παρακολουθώντας τον σπουδαίο Ψυχαναλυτή Otto Kernberg σε δράση! Παρακολουθήστε την τρίτη και πιο σημαντική συνεδρία σε αυτή τη σειρά συνεδριών ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας με έναν θεραπευόμενο, με παρονοϊκές ιδέες και αυτοκτονική κατάθλιψη.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.

Διάρκεια 2ου μέρους: 1 ώρα και 43 λεπτάΠαρακολουθήστε τον Otto Kernberg, μία κορυφαία προσωπικότητα του χώρου της ψυχοθεραπείας να επιδεικνύει μια εξαιρετικά διαδραστική προσέγγιση Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας εστιασμένη στη Μεταβίβαση, για την αξιολόγηση και τη θεραπεία σοβαρών διαταραχών προσωπικότητας, που δεν μοιάζει ούτε κατά διάνοια με την παθητική ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία παλαιού τύπου που θα περίμενε κανείς.

Πραγματικά, θα γοητευτείτε από την αυθεντικότητα του Kernberg και τις θεραπευτικές δεξιότητές του με ένα θεραπευόμενο που παρουσιάζει ένα φάσμα από κλινικές και σχεσιακές προκλήσεις.

Ο Άλφρεντ, ένας 40χρονος ξενοδοχειακός υπάλληλος, χώρισε ξαφνικά με τη σύντροφό του με την οποία έβγαιναν για τέσσερα χρόνια. Νιώθωντας απελπισμένος, υποψιάζεται ότι οι θεραπευτές της, την επηρέασαν να τον εγκαταλείψει και αναρωτιέται αν και ο ίδιος ο Kernberg μπορεί να είναι εναντίον του.

Χρησιμοποιώντας ένα θεραπευτικό ύφος που καταφέρνει ταυτόχρονα να δείχνει τόσο σεβασμό όσο και αντιπαράθεση, ο Kernberg αποκαλύπτει επιδέξια τις λεπτομέρειες της ιστορίας του Αλφρεντ, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και της βίαιης συμπεριφοράς του και παρουσιάζει ερμηνείες που του δίνουν μια σαφέστερη εικόνα της δυσάρεστης κατάστασης που βιώνει.

Αξιοποιώντας την παρανοϊκή μεταβίβαση του Άλφρεντ, ο Kernberg καταφέρνει να ενισχύσει τη θεραπευτική συμμαχία και να τον οδηγήσει να δεσμευθεί σε μία σταθερή θεραπεία.

 

Τι θα κερδίσετε παρακολουθώντας αυτά τα βίντεο συνεδριών, διάρκειας πάνω από 4 ώρες:

Θα παρακολουθήσετε μια επίδειξη της αξιολόγησης και της τεχνικής στην Ψυχοθεραπεία Εστιασμένη στη Μεταβίβαση, με πολλά σχόλια στην πορεία που υπογραμμίζουν τους στόχους του Kernberg και αποκαλύπτουν τις δεξιότητές του.

Αυτά τα βίντεο παρουσιάζουν τρεις πλήρεις συνεδρίες, προσφέροντάς σας ένα πλούσιο υλικό και μια σπάνια ευκαιρία να μάθετε από έναν από τους κορυφαίους συντελεστές της σύγχρονης ψυχαναλυτικής θεωρίας και πρακτικής. 

Ένα εξαιρετικό βίντεο, απαραίτητο για τους θεραπευτές που προσπαθούν να κατανοήσουν περισσότερα σχετικά με τη δυναμική μεταβίβασης, την καταγραφή της τρέχουσας στιγμής, την αξιολόγηση των οριακών και άλλων διαταραχών προσωπικότητας και την υιοθέτηση μίας αντικειμενικής στάσης στην ψυχοθεραπεία που δημιουργεί ασφάλεια και αυτεπίγνωση.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.


Προσθέστε στη συνδρομή σας και το 1ο Μέρος της Συνεδρίας "Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία με τον Otto Kernberg (1ο Μέρος)".

Επωφεληθείτε της Συνδρομής "1 μήνα / 2 Συνεδρίες"