Ομαδική Θεραπεία:

Ομαδική Θεραπεία: "Η θεραπεία του Σοπενάουερ" (1ο Μέρος)

Μία εξαιρετική, βιωματική παρουσίαση ομαδικής θεραπείας που ζωντανεύει το best-seller μυθιστόρημα του Irvin Yalom "Η Θεραπεία του Σοπενάουερ"! Οι πρωταγωνιστές του βιβλίου "ζωντανεύουν" σε δύο συνεδρίες ομαδικής ψυχοθεραπείας και το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό βίντεο, το οποίο πρόκειται να αποτελέσει ορόσημο για τους σπουδαστές της ομαδικής θεραπείας και τους οπαδούς του Irvin Yalom.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.

Διάρκεια 1ου μέρους: 1:50:53Η ομαδική θεραπεία που θα παρακολουθήσετε θέτει τις βάσεις για μια βαθιά διερεύνηση του χαρακτήρα και του μετασχηματισμού της ομάδας στο διάσημο μυθιστόρημα του Irvin Yalom. Ο βασικός θεραπευτής και ο δάσκαλος Molyn Leszcz, συντονίζει με θεραπευτική μαεστρία δύο ομάδες με βάση τους χαρακτήρες και την πλοκή του βιβλίου, μέσα από την οποία αναδύονται γρήγορα και με ένταση τα κύρια θέματα και η δυναμική που παρουσιάζονται σε όλες τις θεραπευτικές ομάδες: αυθεντική διαπροσωπική δέσμευση και ανατροφοδότηση, σύγκρουση, ζήλια και προοπτική πραγματικής οικειότητας.

Επιπλέον, θα δείτε ότι τον Leszcz να επιδεικνύει δεξιοτεχνικά τις βασικές τεχνικές του διαπροσωπικού μοντέλου ομαδικής ψυχοθεραπείας του Yalom: ενεργοποίηση των αλληλεπιδράσεων στο εδώ-και-τώρα, το καθρέφτισμα στην ομαδική διεργασία και τη συνετή χρήση της διαφάνειας του θεραπευτή. Τα σχόλια των Yalom και Leszcz βοηθούν τον θεατή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση των αποχρώσεων που εκφράζονται σε αυτές τις ταχέως αναπτυσσόμενες ομάδες.

Μία εξαιρετική σειρά από 2 μοναδικά βίντεο που πρέπει να τα παρακολουθήσετε μαζί! Κάθε Ομαδικός Θεραπευτής πρέπει να τα παρακολουθήσει και ειδικότερα οι θαυμαστές του Irvin Yalom και του Molyn Leszcz.

Το βίντεο συνοδεύεται και ενισχύεται θεωρητικά από τη συζήτηση μεταξύ του Irvin Yalom και του Victor Yalom.

Παρακολουθώντας αυτές τις συνεδρίες, θα έχετε:
• Γνωρίσει σε πραγματικό χρόνο τις βασικές δεξιότητες του μοντέλου ομαδικής θεραπείας του Yalom.
• Μάθει τεχνικές για τη δέσμευση και τη διατήρηση της ομάδας στις εδώ-και-τώρα αλληλεπιδράσεις.
• Αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής αυτής της προσέγγισης.
Αυτά τα δύο βίντεο υπόσχονται να είναι ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό βίντεο για τα επόμενα χρόνια.... και είναι πολύ διασκεδαστικό στην παρακολούθησή του ακόμη και για κάθε επιπέδου θεραπευτές.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.


Προσθέστε στη συνδρομή σας και το 2ο Μέρος της Συνεδρίας "Ομαδική Θεραπεία: Μία ζωντανή παρουσίαση (Μέρος 2ο)".

Επωφεληθείτε της Συνδρομής "1 μήνα / 2 Συνεδρίες"