• Αρχική
  • Συνεδρίες
  • Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία για τις Διαταραχές Προσωπικότητας (Μέρος 2ο)
Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία για τις Διαταραχές Προσωπικότητας (Μέρος 2ο)

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία για τις Διαταραχές Προσωπικότητας (Μέρος 2ο)

Διευρύνετε τους κλινικούς ορίζοντές σας σε αυτό το βίντεο, παρακολουθώντας τον σπουδαίο θεραπευτή Art Freeman, να παρουσιάζει την κλασική ΓΣΘ με μια ανανεωτική απλότητα καθώς ενσωματώνει δεξιότητες και τεχνικές από άλλες προσεγγίσεις σε δύο συνεδρίες με έναν θεραπευόμενο με ναρκισσιστική διαταραχή και αυτοκτονικές τάσεις!

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.


Διάρκεια 2ου Μέρους: 1:12:45Έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε την ΓΣΘ ως μια βραχυπρόθεσμη θεραπεία που εστιάζει στα συμπτώματα: πώς μπορούμε λοιπόν να την εφαρμόσουμε σε πελάτες με διαταραχές προσωπικότητας που φτάνουν σε βάθος;

Προετοιμαστείτε να διευρύνετε τους κλινικούς ορίζοντές σας σε αυτό το βίντεο με τον Art Freeman, ο οποίος παρουσιάζει την κλασσική ΓΣΘ με μια ανανεωτική απλότητα ενώ ενσωματώνει δεξιότητες και τεχνικές από άλλες προσεγγίσεις.

Σε αυτό το βίντεο, ο Freeman επεξηγεί πώς η εστίαση στα σχήματα των θεραπευόμενων, στις γνωστικές λειτουργίες και στη θεραπευτική συμμαχία, μπορεί να ενσωματωθεί σε μια πλήρη πορεία θεραπείας για τις διαταραχές του Άξονα ΙΙ και προσφέρει μια πραγματική αντίθεση με τις παραδοσιακές απόψεις της ΓΣΘ.

Στο 2ο μέρος, ο Freeman απλός και πρακτικός καθοδηγεί τις συνεδρίες προς συγκεκριμένους στόχους ενώ υπογραμμίζει τις γνωστικές ικανότητες που απειλούν να παρεμποδίσουν το έργο για αυτόν τον «τρομακτικό» θεραπευόμενο. Μέχρι το τέλος του βίντεο, ο Άλφρεντ έχει δεσμευτεί για περαιτέρω θεραπεία και βρίσκει ελπίδα στην προοπτική να αποκτήσει τον έλεγχο της ζωής του.

Ο Freeman παρέχει ενημερωτικό σχολιασμό κατά τη διάρκεια δύο ολόκληρων συνεδριών, δίνοντάς μας μια εικόνα για τη γνωστική του επεξεργασίας και τη συλλογιστική του για τις ειδικές παρεμβάσεις. Η χρήση της μεταφορών παίζει πρωταρχικό ρόλο στο έργο του και βοηθά τον Άλφρεντ να βγάλει ένα νόημα για την εμπειρία του με τρόπο που διευκολύνει την εύθραυστη ιδέα για τον εαυτό του και δημιουργεί εμπιστοσύνη.

Δύο εξαιρετικές συνεδρίες, τις οποίες επιβάλλεται να δείτε αν ενδιαφέρεστε για την ΓΣΘ, τις διαταραχές προσωπικότητας, την αξιολόγηση ή τον συνδυασμό διαφορετικών κλινικών προοπτικών.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.


Παρακολουθώντας αυτό το βίντεο, θα:
• Κατανοήσετε τον τρόπον με τον οποίο ένας θεραπευτής ΓΣΘ αξιολογεί τις διαταραχές της προσωπικότητας και δεσμεύεται για τη θεραπεία.
• Μάθετε πώς μπορεί να συνδυαστεί η ΓΣΘ με ψυχοδυναμικές αρχές, όπως η αντιμεταβίβαση και η θεραπευτική συμμαχία.
• Προσδιορίσετε τα στοιχεία του στυλ της ΓΣΘ και τη στρατηγική που θα χρησιμοποιήσετε με τους θεραπευόμενούς σας.
• Τη σημασία της υποστήριξης κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.


Προσθέστε στη συνδρομή σας και το 1ο Μέρος της Συνεδρίας "Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία για τις Διαταραχές Προσωπικότητας (Μέρος 1ο)".".

Επωφεληθείτε της Συνδρομής "1 μήνα / 2 Συνεδρίες"