• Αρχική
  • Συνεδρίες
  • Δουλεύοντας με το Τραύμα στην Θεραπεία: Μία σωματική προσέγγιση (Μέρος 2o)
Δουλεύοντας με το Τραύμα στην Θεραπεία: Μία σωματική προσέγγιση (Μέρος 2o)

Δουλεύοντας με το Τραύμα στην Θεραπεία: Μία σωματική προσέγγιση (Μέρος 2o)

Μάθετε τα τα εννέα δομικά στοιχεία της προσέγγισης Somatic Experiencing® από τον δημιουργό της και Δάσκαλο, Dr. Peter Levine! Ο Levine όχι μόνο παρουσιάζει εξαιρετικά συναρπαστικές και εις βάθος θεραπευτικές συνεδρίες για το Τραύμα με έναν θεραπευόμενο που έχει διαγνωστεί με σοβαρή διαταραχή μετατραυματικού στρες και παρουσιάζει έντονα δυσλειτουργικά σωματικά συμπτώματα, αλλά σχολιάζει και παραδίδει μαθήματα για τη μέθοδο Somatic Experiencing® και τις εφαρμογές της στη θεραπεία!

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.


Διάρκεια 2ου Μέρους: 1:51:14Ο Levine συνεχίζει το εξαιρετικό του θεραπευτικό έργο με τον Ray, τα συμπτώματα του οποίου έχουν υποχωρήσει κατά πολύ. 

Ο Levine έχει αναπτύξει τη θεραπευτική προσέγγιση Somatic Experiencing® με βάση την προϋπόθεση ότι το τραύμα κατακλύζει το νευρικό σύστημα και ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί σωματικά, πριν να είναι δυνατή η συναισθηματική επεξεργασία.

Ο διεισδυτικός σχολιασμός του Levine πάνω στο θεραπευτικό του έργο, καθώς και μια εκτεταμένη συνέντευξη, βοηθούν να διασαφηνιστει η λεπτότητα των μεθόδων του. Αφού παρακολουθήσετε αυτή τη σειρά συνεδριών, θα έχετε μια πολύ καλή κατανόηση αυτής της προσέγγισης στην δουλειά σας με το τραύμα.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να ενσωματωθεί και να εμπλουτίσει διάφορες θεραπευτικές μεθόδους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία παντός τρόπου τραύματος - από τροχαία ατυχήματα, χειρουργικές επεμβάσεις, κακοποίηση παιδιών, εμπειρίες βίας κ.ο.κ.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.

Παρακολουθήστε εδώ ένα σχετικό απόσπασμα:


Παρακολουθώντας αυτές τις συνεδρίες, θα έχετε:

  • Μάθετε τα εννέα δομικά στοιχεία της προσέγγισης Somatic Experiencing®.
  • Κατανόηση του σωματικού προσανατολισμού που αποτελεί τη βάση αυτής της μεθόδου για την επίλυση τραυμάτων.
  • Έχετε τα εργαλεία για να ενσωματώσετε τις βασικές σωματικές μεθόδους στην κλινική εργασία σας με θεραπευτικές περιπτώσεις τραύματος.

Προσθέστε στη συνδρομή σας και το 1ο Μέρος της Συνεδρίας: "Δουλεύοντας με το Τραύμα στην Θεραπεία: Μία σωματική προσέγγιση - Μέρος 1ο"

Επωφεληθείτε της Συνδρομής "1 μήνα / 2 Συνεδρίες"