• Αρχική
  • Συνεδρίες
  • Δουλεύοντας με την απώλεια: Μία οικογενειακή θεραπευτική προσέγγιση
Δουλεύοντας με την απώλεια: Μία οικογενειακή θεραπευτική προσέγγιση

Δουλεύοντας με την απώλεια: Μία οικογενειακή θεραπευτική προσέγγιση

Αυτή είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάσεις σχετικά με την οικογενειακή θεραπεία! Η Mακ Γκόλντρικ είναι η θεραπεύτρια του θεραπευτή: σοφή, παρηγορητική, ζεστή και παρ' όλα αυτά προσγειωμένη και πρακτική. Σε μία πορεία 18 συνεδριών, θα αποκτήσετε τη σαφή αίσθηση ότι κανείς στη συνεδρία δεν πρόκειται να διαπεράσει τη θέση της και θα μάθετε πώς να κάνετε και εσείς το ίδιο, αναπλαισιώνοντας το αίτημα της οικογένειας!

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.


Διάρκεια: 1:26:00Η οικογενειακή θεραπεία είναι γνωστή για την κατανόηση των συμπτωμάτων του προσδιορισμένου ασθενούς στο πλαίσιο του ευρύτερου οικογενειακού συστήματος. Η Μόνικα Μακ Γκόλντρικ είναι μια πρωτοποριακή φωνή που επεκτείνει τη δύναμη της οικογενειακής θεραπείας ακόμη περισσότερο, βοηθώντας μας να δούμε πώς η απώλεια ενός μέλους της οικογένειας έχει συνέπειες για τους άλλους, μέσα από ένα εκτεταμένο οικογενειακό δίκτυο, ακόμα και σε αρκετές γενιές πίσω.

Παρά την αρχική αντίσταση του πατέρα να διερευνήσει το θάνατο της μητέρας των παιδιών, η Μακ Γκόλντρικ συνδέει αυτή την απώλεια με τις τωρινές αγωνίες της οικογένειας και τους βοηθάει στην έκφραση του καθυστερημένου πένθους. Η θεραπεύτρια παρουσιάζει αξιοσημείωτη ρευστότητα και κυριαρχία καθώς αλλάζει τις θέσεις της με βάση τις ανάγκες της οικογένειας στη δεδομένη στιγμή, ενώ το σχόλιό της παρέχει στο θεατή μια εικόνα για τις παρεμβάσεις της.

Αυτή είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάσεις σχετικά με την οικογενειακή θεραπεία! Η Mακ Γκόλντρικ είναι η θεραπεύτρια του θεραπευτή: σοφή, παρηγορητική, ζεστή και παρ' όλα αυτά προσγειωμένη και πρακτική. Θα αποκτήσετε τη σαφή αίσθηση ότι κανείς στη συνεδρία δεν πρόκειται να διαπεράσει τη θέση της και θα μάθετε πώς να κάνετε και εσείς το ίδιο.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.


Παρακολουθώντας αυτή τη συνεδρία, θα μάθετε πώς να:

  • Χρησιμοποιήσετε το γενόγραμμα για να αξιολογήσετε γρήγορα τα μοτίβα της απώλειας που δεν έχει επιλυθεί.
  • Αναθέσετε στην οικογένεια εργασίες που θα τις βοηθήσουν να θρηνήσουν τις απώλειές τους και να λύσουν τη θλίψη τους.
  • Αξιολογήσετε πώς διάφοροι παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των πολιτιστικών και των φυλετικών, επηρεάζουν την ικανότητα της οικογένειας να αντιμετωπίσει τις απώλειες.
  • Επιτύχετε θεραπευτικούς στόχους κάνοντας συμπληρωματικές, στην οικογενεική θεραπεία, συνεδρίες με κάποιο μέλος ξεχωριστά ή με το ζευγάρι.

Για να παρακολουθήσετε τη συνεδρία, εγγραφείτε, επιλέξτε Συνδρομή μετά προσθέστε την στη Συνδρομή σας.