Αποτελεσματικές μέθοδοι στη Θεραπεία Ζευγαριών

Αποτελεσματικές μέθοδοι στη Θεραπεία Ζευγαριών

Η θεραπευτική εργασία με ζευγάρια μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη, ειδικά όταν παγιδευτούν σε αρνητικά μοτίβα. Ο Δρ. Daniel Wiener, ειδικός στη θεραπεία ζευγαριών, δείχνει πώς να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τη δουλειά σας με τα ζευγάρια, ενσωματώνοντας τεχνικές δραματοθεραπείας που ονομάζονται «Πρόβες για την Ανάπτυξη»!

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.


Διάρκεια: 01:39:00Ακριβώς όπως τα ζευγάρια μπορούν να παγιδευτούν σε αρνητικά πρότυπα, έτσι και οι θεραπευτές μπορούν επίσης να παγιδευτούν σε ξεπερασμένους τρόπους θεραπευτικής προσέγγισης με τους θεραπευόμενους.

Ο Δρ. Wiener παρουσιάζει μία σειρά από πρωτότυπες και αποτελεσματικές ασκήσεις, σε τρεις πραγματικές συνεδρίες με το ίδιο ζευγάρι, οι οποίες έχουν συνδυαστεί με τις παρατηρήσεις του θεραπευτή πάνω στη δυναμική του ζευγαριού.

Σε αυτές τις συνεδρίες, θα έχετε τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσετε πολλαπλές συνεδρίες με το ίδιο ζευγάρι, που θα σας επιτρέψουν να δείτε πώς, με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι ισχυρές αυτοσχεδιαστικές τεχνικές μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κινηθούν μέσα από σημαντικές συγκρούσεις σε μια ανανεωμένη αγάπη και παιχνιδιάρικη σύνδεση.

Επίσης, αυτές οι συνεδρίες θα σας βοηθήσουν να μετακινήσετε τους θεραπευόμενούς σας έξω από τους εγκλωβισμούς τους και θα σας διευκολύνουν να εισάγετε νέες δυνατότητες του "σχετίζεσθαι" με τα ζευγάρια. Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Δρ. Wiener θα σας βοηθήσει να δείτε τη θεραπευτική εργασία σας, με άλλη ματιά καθώς σας διδάσκει τεχνικές που θα διευρύνουν το θεραπευτικό σας ρεπερτόριο.

Αυτές οι τεχνικές αυτοσχεδιασμού είναι πράγματι ένα πολύτιμο εργαλείο που πρέπει να διαθέτετε στην θεραπευτική εργαλειοθήκη σας. Αν αισθανθείτε αγχωμένοι με τη συνηθισμένη θεραπεία και νιώθετε ότι το ζευγάρι έχει "κολλήσει" σε αρνητικά μοτίβα, αυτή η παρουσίαση μπορεί να προσθέσει μία δημιουργική σπίθα στην πρακτική σας.

Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους. Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από επαγγελματίες μεταφραστές και η επιμέλεια από Ψυχολόγους.


Παρακολουθώντας αυτές τις συνεδρίες, θα:

  • Κατανοήσετε τα συστατικά της δραματοθεραπευτικής μεθόδου "Rehearsals for Growth" (Πρόβες για την Ανάπτυξη) και πώς να εφαρμόσετε αυτές τις τεχνικές αυτοσχεδιασμού στην αξιολόγηση και τη θεραπεία με τα ζευγάρια.
  • Μάθετε πώς να διευκολύνετε τις συζητήσεις που θα εμπλουτίσουν την κατανόηση των σχέσεων κάθε ζευγαριού με τις σχετικές τάσεις τους, επιτρέποντάς τους να δοκιμάσουν νέους τρόπους ύπαρξης.
  • Κάνετε πιο εύκολη τη μετάβαση μεταξύ των μεθόδων δράσης και της ψυχοθεραπείας.

Για να παρακολουθήσετε τη συνεδρία, εγγραφείτε, επιλέξτε Συνδρομή μετά προσθέστε την στη Συνδρομή σας.