Robin Walker

Robin Walker

Ο Robin Walker ειδικεύεται στη θεραπεία παιδιών και εφήβων από το 1987, βοηθώντας τους να επιλύσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα και να δημιουργήσουν την ταυτότητά τους, μέσα από ένα ζεστό ύφος και μία πρωτοφανής σύνδεση μαζί τους που τον έχει κάνει διάσημο στις ΗΠΑ.Τι καλά που θα ήταν αν θα μπορούσατε να πείτε στα παιδιά σας τι πρέπει να κάνουν και αμέσως να τα δείτε να το κάνουν και να νιώθουν καλύτερα! Σπάνια όμως η διαπαιδαγώγηση λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Για να βοηθήσετε ένα παιδί, πρέπει να «μιλήσετε τη γλώσσα του» και να βρείτε τρόπους υποστήριξης που να μην είναι όμως διαλέξεις ή τιμωρίες.

Το παιδί σας θέλει να εκφράσει τα συναισθήματά του με όποιον τρόπο του ταιριάζει: με χρώματα, βούρτσες, παιχνίδια και, ναι, να ανέβει και να χοροπηδά στον καναπέ. Βοηθώ τα παιδιά και τους εφήβους να βρουν τις δικές τους απαντήσεις και να αρχίσουν να μεγαλώνουν γινόμενοι οι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν.

Στη θεραπευτική μου προσέγγιση χρησιμοποιώ τη συζήτηση, τις δραστηριότητες και τις σχέσεις για να βοηθήσω τους νέους να αναπτύξουν μια πραγματική αντίληψη για το ποιοι είναι και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν καλύτερα με τον εαυτό τους (όχι όμως με αυτο-τιμωρητικό τρόπο) και με τις οικογένειές τους.


Δείτε τις συνεδρίες για: Robin Walker

Ο δρόμος προς την Επιτυχημένη Θεραπεία Παιδιού

Παρακολουθήστε τον Robin Walker, αυθεντία στη Θεραπεία Παιδιού να αναπαριστά το θεραπευτικό παιχνίδι με παιδιά μέσα από ένα εξαιρετικό επιμορφωτικό βίντεο που στοχεύει να βοηθήσει τους θεραπευτές να αναπτύξουν αυθεντικές, ενσυναισθηματικές και διασκεδαστικές σχέσεις με τα παιδιά.

Διαβάστε Περισσότερα