Reid Wilson

Reid Wilson

Ο Reid Wilson είναι Ψυχολόγος PhD, Διευθυντής του Κέντρου Θεραπείας Αγχωδών Διαταραχών στο Chapel Hill και στο Durham της Βόρειας Καρολίνας.Είναι επίσης Αναπληρωτής Καθηγητής Κλινικής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας. Ο Wilson ειδικεύεται στη θεραπεία των αγχωδών διαταραχών και είναι ο συγγραφέας των best seller βιβλίων "Don’t Panic: Taking Control of Anxiety Attacks" και “Facing Panic: Self-Help for People with Panic Attacks”.

Ο Wilson ήταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγχώδους Διαταραχής της Αμερικής για δώδεκα χρόνια και ήταν Πρόεδρος του Προγράμματος των Εθνικών Διασκέψεων για τις Διαταραχές Άγχους από το 1988-1991. Το 2014, ο Αμερικανικός Σύλλογος για το Άγχος και την Κατάθλιψη τίμησε τον Wilson για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην αντιμετώπιση των διαταραχών άγχους, απονέμοντάς του το “Jerilyn Ross Clinician Advocate Award” στο ετήσιο συνέδριο του στο Σικάγο.


Δείτε τις συνεδρίες για: Reid Wilson

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία για τη Διαταραχή Πανικού

Σε αυτή τη πραγματική συνεδρία με μία θεραπευόμενη, ο Reid Wilson ειδικός για τις Αγχώδεις Διαταραχές, εφαρμόζει μια προκλητική γνωσιακή συμπεριφορική προσέγγιση για ένα από τα πιο δύσκολα και ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θεραπευτές: τη διαταραχή πανικού.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια: 01:08:00

Διαβάστε Περισσότερα

Θεραπεία Έκθεσης για τις Φοβίες (Μέρος 1ο)

Σε αυτές τις ζωντανές συνεδρίες με μία πραγματική θεραπευόμενη, ο Reid Wilson παρουσιάζει την θεραπεία έκθεσης στην πράξη, προσφέροντας ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο αναφοράς για τη θεραπεία, το οποίο οι θεραπευτές μπορούν να αρχίσουν να εφαρμόζουν άμεσα.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 1ου Μέρους: 01:35:01

Διαβάστε Περισσότερα

Θεραπεία της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής (Μέρος 1ο)

H Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή μπορεί να αποβεί τρομερά δυσλειτουργική για τον θεραπευόμενο, ειδικά όταν έχει επενδύσει προηγουμένως σημαντικό θεραπευτικό χρόνο χωρίς αποτέλεσμα. Σε αυτές τις δύο συνεδρίες, ο Reid Wilson, εξειδικευμένος θεραπευτής Αγχωδών Διαταραχών χρησιμοποιεί μια παραλλαγή των γνωστικών και στρατηγικών μεθόδων παρουσιάζοντας την προσέγγιση του στην αντιμετώπιση της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 1ου Μέρους: 1:22:43

Διαβάστε Περισσότερα

Θεραπεία Έκθεσης για τις Φοβίες (Μέρος 2ο)

Στη δεύτερη συνεδρία με μία πραγματική θεραπευόμενη, ο Reid Wilson συνεχίζει την θεραπεία έκθεσης στην πράξη, προσφέροντας τις προσεγγίσεις του για τη θεραπεία, οι οποίες έχουν αποτελεσματικότητα στη θεραπευόμενη και τις οποίες οι θεραπευτές μπορούν να αρχίσουν να εφαρμόζουν άμεσα.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 2ου Μέρους: 01:24:32

Διαβάστε Περισσότερα

Θεραπεία της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής (Μέρος 2ο)

Δείτε τη 2η συνεδρία της θεραπείας για την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή με τον Reid Wilson, εξειδικευμένο θεραπευτή για τις Αγχώδεις Διαταραχές. Ο Wilson με τον συναρπαστικό και ζωντανό του τρόπο, δίνει μία σαφή κατανόηση για την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και παρέχει αποτελεσματικούς τρόπους για να σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε με σχολιασμό πάνω στις τεχνικές και τις παρεμβάσεις του.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 2ου Μέρους: 1:20:28

Διαβάστε Περισσότερα