Otto Kernberg

Otto Kernberg

Ο Otto Kernberg είναι επιφανής Ψυχαναλυτής και ευρύτερα γνωστός για τις ψυχαναλυτικές του θεωρίες σχετικά με την οριακή διαταραχή της προσωπικότητας και τη ναρκισσιστική παθολογία.Είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου Διαταραχών Προσωπικότητας στο New York Presbyterian Hospital και Καθηγητής Ψυχιατρικής στο Ιατρικό Κολλέγιο Joan και Sandford I. Weill και στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Ιατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Cornell. Είναι επίσης Εκπαιδευτής και Επόπτης Ψυχαναλυτής του Κέντρου Ψυχαναλυτικής Κατάρτισης και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κολούμπια και είναι Πρώην Πρόεδρος του Διεθνούς Συλλόγου Ψυχαναλυτών.

Έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία για την αριστεία του στην Ψυχιατρική και έχει συγγράψει ή συνεργαστεί στη συγγραφή σε πάνω από είκοσι βιβλία.


Δείτε τις συνεδρίες για: Otto Kernberg

Otto Kernberg: Εποπτεία θεραπευτών

Τρεις συναρπαστικές συνεδρίες εποπτείας με τον θρυλικό ψυχαναλυτή, Dr. Otto Kernberg! Παρακολουθήστε τον να εκφράζει με σαφήνεια τις κατευθύνσεις του, καθώς και να δίνει άμεσα και πρακτικά τις συμβουλές του και σίγουρα θα νιώσετε τον εαυτό σας να αλλάζει γνώμη για τους μύθους σχετικά με τη σύγχρονη ψυχαναλυτική πρακτική!
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια: 2:27:11

Διαβάστε Περισσότερα

Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία με τον Otto Kernberg (1ο Μέρος)

Ετοιμαστείτε να νιώσετε δέος παρακολουθώντας τον σπουδαίο Ψυχαναλυτή Otto Kernberg σε δράση! Ο Kernberg αποδεικνύει γιατί θεωρείται από τους μεγαλύτερους ψυχαναλυτές στον κόσμο σε αυτή τη σειρά τριών συνεδριών ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας με έναν θεραπευόμενο, με παρονοϊκές ιδέες και αυτοκτονική κατάθλιψη. Παρακολουθήστε στο 1ο μέρος τις δύο πρώτες συνεδρίες.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 1ου Μέρους: 02 ώρες και 31 λεπτά

Διαβάστε Περισσότερα

Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία με τον Otto Kernberg (2ο Μέρος)

Ετοιμαστείτε να νιώσετε δέος παρακολουθώντας τον σπουδαίο Ψυχαναλυτή Otto Kernberg σε δράση! Παρακολουθήστε την τρίτη και πιο σημαντική συνεδρία σε αυτή τη σειρά συνεδριών ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας με έναν θεραπευόμενο, με παρονοϊκές ιδέες και αυτοκτονική κατάθλιψη.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 2ου μέρους: 1 ώρα και 43 λεπτά

Διαβάστε Περισσότερα