Τζον Σόμμερς Φλάναγκαν

Τζον Σόμμερς Φλάναγκαν

Ο Τζον Σόμμερς Φλάναγκαν, PhD, είναι Σύμβουλος-Καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα και εισηγητής στο ACADEMY course "Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Ασθενείς".Ο Τζον Σόμμερς Φλάναγκαν, PhD, είναι Σύμβουλος-Καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα.

Είναι επίσης κλινικός ψυχολόγος και σύμβουλος ψυχικής υγείας στην εταιρία Trapper Creek Job Corps. Υπηρέτησε επίσης ως Εκτελεστικός Διευθυντής των προγραμμάτων γονεϊκής ανατροφής Families First Parenting Programs από το 1995 έως το 2003.

Είναι κυρίως ειδικευμένος στη θεραπευτική δουλειά με παιδιά, γονείς και οικογένειες, ενώ είναι συγγραφέας ή συν-συγγραφέας 50 επιστημονικών εκδόσεων και εννέα βιβλίων.

Μερικά από τα πιο πρόσφατα βιβλία του τα οποία έγραψε από κοινού με τη σύζυγό του Ρίτα, περιλαμβάνουν: How to Listen so Parents will Talk and Talk so Parents will Listen (John Wiley & Sons, 2011) και Counseling and Psychotherapy Theories in Context and Practice (2nd ed., John Wiley & Sons, 2012), Clinical Interviewing (5th ed., Wiley, 2014), και Tough Kids, Cool Counseling (2nd ed., ACA, 2007).


Δείτε τις συνεδρίες για: Τζον Σόμμερς Φλάναγκαν

Κλινική Συνέντευξη: Εισαγωγή, Αξιολόγηση και Θεραπευτική Συμμαχία (Μέρος 1ο)

Πώς μπορείτε να κάνετε μια κλινική συνέντευξη, να αξιολογήσετε ένα νέο περιστατικό, να συλλέξετε το ιστορικό, να αναπτύξετε ένα θεραπευτικό πλάνο και να δημιουργήσετε μια ζεστή θεραπευτική συμμαχία με τους θεραπευόμενους, από την πρώτη συνεδρία; Μάθετε από τους ειδικούς John και Rita Sommers-Flanagan πώς να δημιουργήσετε γρήγορα, τα θεμέλια για μια επιτυχημένη θεραπεία και να εμπλέξετε τους θεραπευόμενους συνεργατικά στη διαδικασία.
Το βίντεο προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους.
Διάρκεια 1ου μέρους: 59:14

Διαβάστε Περισσότερα

Κλινική Συνέντευξη: Εισαγωγή, Αξιολόγηση και Θεραπευτική Συμμαχία (Μέρος 2ο)

Πώς μπορείτε να κάνετε μια κλινική συνέντευξη, να αξιολογήσετε ένα νέο περιστατικό, να συλλέξετε το ιστορικό, να αναπτύξετε ένα θεραπευτικό πλάνο και να δημιουργήσετε μια ζεστή θεραπευτική συμμαχία με τους θεραπευόμενους, από την πρώτη συνεδρία; Παρακολουθήστε το 2ο μέρος!
Το βίντεο προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους.
Διάρκεια 2ου μέρους: 01:09:34

Διαβάστε Περισσότερα