Arthur Freeman

Arthur Freeman

Ο Αrthur Freeman είναι Καθηγητής Κλινικής Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας στη Σχολή Επιστημών Υγείας στο Πανεπιστήμιο Touro και πρωτοπόρος στον τομέα της Γνωστικής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας.Έχει γράψει αρκετά βιβλία σχετικά με τη Γνωστική Συμπεριφοριστική Θεραπεία και τις διαταραχές της προσωπικότητας και δίνει τακτικά ομιλίες ως εκπαιδευτικός, σύμβουλος και θεραπευτής. Έχει διδάξει σε 40 χώρες σε εργαστήρια, ινστιτούτα, νοσοκομεία, πανεπιστήμια και σε διεθνείς συναντήσεις. Το έργο του έχει μεταφραστεί από τα αγγλικά σε 15 άλλες γλώσσες.

Στα 30 χρόνια της πρακτικής του, μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Dr. Freeman τόσο ως παιδαγωγός όσο και ως θεραπευτής αποδόθηκε στην τεράστια γνώση και κατανόηση της θεραπευτικής σχέσης και της φύσης της θεραπευτικής αλλαγής. Η ζεστή συμπεριφορά του και η προσέγγισή του με έμφαση στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας, του επέτρεψαν να συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα ατόμων και με ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών και προβλημάτων ζωής.


Δείτε τις συνεδρίες για: Arthur Freeman

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία για τις Διαταραχές Προσωπικότητας (Μέρος 1ο)

Διευρύνετε τους κλινικούς ορίζοντές σας σε αυτό το βίντεο, παρακολουθώντας τον σπουδαίο θεραπευτή Arthur Freeman, να παρουσιάζει την κλασική ΓΣΘ με μια ανανεωτική απλότητα καθώς ενσωματώνει δεξιότητες και τεχνικές από άλλες προσεγγίσεις σε δύο συνεδρίες με έναν θεραπευόμενο με ναρκισσιστική διαταραχή και αυτοκτονικές τάσεις!
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 1ου Μέρους: 1:34:49

Διαβάστε Περισσότερα

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία για τις Διαταραχές Προσωπικότητας (Μέρος 2ο)

Διευρύνετε τους κλινικούς ορίζοντές σας σε αυτό το βίντεο, παρακολουθώντας τον σπουδαίο θεραπευτή Art Freeman, να παρουσιάζει την κλασική ΓΣΘ με μια ανανεωτική απλότητα καθώς ενσωματώνει δεξιότητες και τεχνικές από άλλες προσεγγίσεις σε δύο συνεδρίες με έναν θεραπευόμενο με ναρκισσιστική διαταραχή και αυτοκτονικές τάσεις!
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 2ου Μέρους: 1:12:45

Διαβάστε Περισσότερα