Ari Zaretsky

Ari Zaretsky

Ο Ari Zaretsky, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Τορόντο και Επικεφαλής του Τμήματος Ψυχιατρικής στο Κέντρο Επιστημών Υγείας Sunnybrook με μεγάλη εμπειρία στη θεραπεία, τη διδασκαλία και την εποπτεία στη Γνωστική Συμπεριφοριστική Θεραπεία.Ο Dr. Zaretsky είναι ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Γνωστικής Θεραπείας στις ΗΠΑ και του έχει απονεμηθεί το άτυπο προσωνύμιο «Ο Δάσκαλος της Γνωστικής Θεραπείας». Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις όπως το «Βραβείο Αριστείας στην Εκπαίδευση» από το Σύνδεσμο των Καθηγητών Ψυχιατρικής του Καναδά (2010) και το Βραβείο «Irma Bland» του Αμερικανικού Ψυχιατρικού Συλλόγου (2005).

Οι τρέχοντες ερευνητικοί τομείς και δημοσιεύσεις του Dr. Zaretsky περιλαμβάνουν μελέτες για τη ΓΣΘ στη διπολική διαταραχή, τη ΓΣΘ για τις διαταραχές προσωπικότητας και την εκπαίδευση και εποπτεία για την Γνωστική Συμπεριφοριστική Θεραπεία.


Δείτε τις συνεδρίες για: Ari Zaretsky

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία για την Κατάθλιψη

Όταν η κατάθλιψη πλημμυρίζει τους θεραπευόμενους με αυτοκριτικές σκέψεις, πώς τους βοηθάτε να ανακτήσουν την αίσθηση ισορροπίας και ελπίδας; Σε αυτή τη συνεδρία, δυο εξειδικευμένοι ψυχοθεραπευτές ΓΣΘ σκιαγραφούν τις βασικές αρχές και τα εργαλεία της ΓΣΘ και σε μια σειρά κλινικών σειρών με σχολιασμό, σας δείχνουν πώς να τα ενσωματώσετε άμεσα και αποτελεσματικά στη θεραπεία σας με τους ασθενείς με κατάθλιψη!
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια: 00:58:00

Διαβάστε Περισσότερα