Peter Levine

Peter Levine

Ο Peter A. Levine, είναι ο δημιουργός της θεραπευτικής προσέγγισης Somatic Experiencing ©, εξειδικευμένος θεραπευτής στη σωματοθεραπεία και ιδρυτής του Foundation for Human Enrichment.Είναι εκπαιδευτής στη Θεραπευτική Προσέγγιση Somatic Experiencing © σε όλο τον κόσμο. Ο Levine είναι ο συγγραφέας του βιβλίου με τις καλύτερες πωλήσεις «Waking the Tiger : Healing Trauma : The Innate Capacity to Transform Overwhelming Experiences» και πρόσφατα συν-δημοσίευσε ένα ολοκληρωμένο βιβλίο για το τραύμα της παιδικής ηλικίας “Trauma Through Child's Eyes: Awakening the Ordinary Miracle of Healing” καθώς και τον Οδηγό Τραύματος “ Trauma-Proofing Your Kids: A Parents' Guide for Instilling Confidence, Joy and Resilience”.

Στον Peter Levine έχει απονεμηθεί το 2010 το Lifetime Achievement Award από την Αμερικανική Ένωση Σωματικής Ψυχοθεραπείας.


Δείτε τις συνεδρίες για: Peter Levine

Δουλεύοντας με το Τραύμα στην Θεραπεία: Μία σωματική προσέγγιση (Μέρος 2o)

Παρακολουθήστε έναν πραγματικό δάσκαλο, τον Dr. Peter Levine, να παρουσιάζει μια θεραπευτική συνεδρία τραύματος σε αυτή την εξαιρετικά συναρπαστική και σε βάθος συνεδρία με ένα θεραπευόμενο που έχει διαγνωστεί με σοβαρή διαταραχή μετατραυματικού στρες και παρουσιάζει έντονα δυσλειτουργικά σωματικά συμπτώματα.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 2ου Μέρους: 1:51:14

Διαβάστε Περισσότερα

Δουλεύοντας με το Τραύμα στην Θεραπεία: Μία σωματική προσέγγιση (Μέρος 1ο)

Παρακολουθήστε έναν πραγματικό δάσκαλο, τον Dr. Peter Levine, να παρουσιάζει μια εξαιρετικά συναρπαστική και εις βάθος θεραπευτική συνεδρία για το Τραύμα με έναν θεραπευόμενο που έχει διαγνωστεί με σοβαρή διαταραχή μετατραυματικού στρες και παρουσιάζει έντονα δυσλειτουργικά σωματικά συμπτώματα.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια 1ου Μέρους: 1:29:27

Διαβάστε Περισσότερα