Otto Kernberg

Otto Kernberg

Ο Otto Kernberg είναι επιφανής Ψυχαναλυτής και ευρύτερα γνωστός για τις ψυχαναλυτικές του θεωρίες σχετικά με την οριακή διαταραχή της προσωπικότητας και τη ναρκισσιστική παθολογία.Είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου Διαταραχών Προσωπικότητας στο New York Presbyterian Hospital και Καθηγητής Ψυχιατρικής στο Ιατρικό Κολλέγιο Joan και Sandford I. Weill και στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Ιατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Cornell. Είναι επίσης Εκπαιδευτής και Επόπτης Ψυχαναλυτής του Κέντρου Ψυχαναλυτικής Κατάρτισης και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κολούμπια και είναι Πρώην Πρόεδρος του Διεθνούς Συλλόγου Ψυχαναλυτών.

Έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία για την αριστεία του στην Ψυχιατρική και έχει συγγράψει ή συνεργαστεί στη συγγραφή σε πάνω από είκοσι βιβλία.


Δείτε τις συνεδρίες για: Otto Kernberg

Otto Kernberg: Εποπτεία θεραπευτών

Επωφεληθείτε από αυτή τη σπάνια ευκαιρία να παρευρεθείτε σε τρεις συναρπαστικές συνεδρίες συμβουλευτικής με τον θρυλικό ψυχαναλυτή, Dr. Otto Kernberg. Η σαφήνεια των ιδεών του, καθώς και οι άμεσες και πρακτικές συμβουλές που δίνει, σίγουρα θα απομακρύνουν πολλούς μύθους σχετικά με τη σύγχρονη ψυχαναλυτική πρακτική.
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια: 2:27:11

Διαβάστε Περισσότερα