• Αρχική
  • Θεραπευτικές Προσεγγίσεις
Ψυχοθεραπεία για Νέους Θεραπευτές

Ψυχοθεραπεία για Νέους Θεραπευτές

Μια ομάδα νέων θεραπευτών αποκαλύπτει τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου τους, να βλέπουν θεραπευόμενους. Ιδιαίτερα χρήσιμο και απαραίτητο για την προετοιμασία των ψυχοθεραπευτών που ξεκινούν θεραπεία.Οι εκπαιδευόμενοι και οι νέοι θεραπευτές, νιώθουν ενοχοποιημένοι όταν ξεκινούν θεραπεία. Βλέποντας αυτό το βίντεο, θα αποενοχοποιηθούν για την ειλικρίνεια των θεραπευτών και οι εκπαιδευτές θα το εκτιμήσουν για την ανάδειξη των βασικών θεμάτων και τη δημιουργία συζήτησης στην ομάδα εκπαίδευσης. Αυτό το βίντεο είναι ιδανικό για χρήση και συζήτηση στην εκπαιδευτική ομάδα.

Σχεδιασμένο για εκπαιδευόμενους και νέους θεραπευτές που μόλις ξεκινούν την πρακτική τους ή την επαγγελματική τους πορεία, αυτό το βίντεο αποτελεί έναν ανεκτίμητο πόρο για τη Σχολή, τις Βιβλιοθήκες και τους Επόπτες σε μεταπτυχιακά προγράμματα στην Συμβουλευτική, Κοινωνική Εργασία και Ψυχολογία.


Δείτε τις συνεδρίες για: Ψυχοθεραπεία για Νέους Θεραπευτές

Ο Νέος Θεραπευτής: Τα πρώτα βήματα

Σε αυτό το βίντεο με αληθινές συνεντεύξεις, μια ομάδα νέων θεραπευτών αποκαλύπτει τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου που ξεκίνησαν να βλέπουν θεραπευόμενους. Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο αποενοχοποίησης για την προετοιμασία των ψυχοθεραπευτών που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στην ψυχοθεραπεία!
Το βίντεο προβάλλεται με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Διάρκεια: 25:10

Διαβάστε Περισσότερα