καθηγητής που διδάσκει σε ενήλικους μαθητές την ψυχοθεραπεία

Σκοπός

Το Therapy Network είναι πλατφόρμα προβολής θεραπευτικών βίντεο/συνεδριών από γνωστούς θεραπευτές.


Ο σκοπός του είναι να παρέχει επιπρόσθετο υλικό εκμάθησης δεξιοτήτων στην ψυχοθεραπεία σε θεραπευτές, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, λειτουργούς υγείας, εκπαιδευόμενους θεραπευτές και σπουδαστές.

Παράλληλα το Therapy Network είναι ανοιχτό και σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τη θεραπευτική διαδικασία για ένα συγκεκριμένο αίτημα και να γνωρίσει το έργο μεγάλων θεραπευτών.

Οι συνεδρίες που προβάλλονται είναι μαγνητοσκοπημένες και αφορούν συγκεκριμένα θεραπευτικά αιτήματα που διαχειρίζονται από έμπειρους θεραπευτές, με παρεμβάσεις και σχόλια από τους ίδιους. Οι παρεμβάσεις των θεραπευτών δεν αντιπροσωπεύουν μία πάγια τακτική στη θεραπευτική διαδικασία και δεν εγγυώνται ότι θα παρέχουν θεραπευτικά αποτελέσματα.

Για να παρακολουθήσει ένας επισκέπτης μία μαγνητοσκοπημένη συνεδρία χρειάζεται να προβεί στην αγορά μίας Συνδρομής όπως παρατίθενται εδώ. Οι Συνδρομές δεν είναι «αγορά» ενός αριθμού συνεδριών για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το Therapy Network δεν παρέχει συμβουλευτική, υποστηρικτική ή ψυχοθεραπευτική παρέμβαση ή κατεύθυνση ή οποιουδήποτε άλλου βοήθεια σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν συνεδρία με κάποιο θεραπευτή, είτε δια ζώσης είτε μέσω skype. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε συνεδρία με κάποιον θεραπευτή, απευθυνθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Ειδικών Ψυχικής Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο πεδίο Αποποίηση Ευθυνών.

 

 

άντρας βλέπει βίντεο σε οθόνη που κρατάει στα χέρια του

Πώς παρακολουθώ μία συνεδρία;

Ο τρόπος θέασης μίας συνεδρίας στο Therapy Network είναι πολύ απλός. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


1. Κάνετε Εγγραφή αν είστε νέος Χρήστης. Αν έχετε κάνει παλαιότερα Εγγραφή, πατήστε Σύνδεση (τα πεδία βρίσκονται πάνω δεξιά στην οθόνη σας). 

2. Στη σελίδα της Εγγραφής, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Μόλις ολοκληρώστε τη διαδικασία, βίσκεστε πλέον μέσα στο περιβάλλον του Therapy Network.

3. Eπιλέξετε τη συνδρομή για να παρακολουθήσετε τη συνεδρία που θέλετε. Κάθε συνδρομή είναι δημιουργημένη για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών. 

greekflag

 

Όλες οι συνεδρίες έχουν Ελληνικούς υπότιτλους επιμελημένους από έμπειρους μεταφραστές υπό την επίβλεψη Ψυχολόγων.

 4. Αφού επιλέξετε τη συνδρομή που επιθυμείτε, ακολουθείτε τα βήματα για να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό και να ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής σας. Η Συνδρομή σας είναι ολοκληρωμένη, μόνο όταν έχει πληρωθεί. Αν η συνδρομή σας γράφει "Σε δημιουργία" σημαίνει ότι δεν είναι ολοκληρωμένη και δεν μπορείτε να επιλέξετε στη συνέχεια Συνεδρία προς παρακολούθηση. Η Συνδρομή είναι ολοκληρωμένη μόνο όταν γράφει Created.

Αν επιλέξετε να προχωρήσετε σε πληρωμή της Συνδρομής μέσω PayPal, οι Συνεδρίες που επιλέγετε ανοίγουν αυτόματα στην οθόνη σας με την ολοκλήρωση της αγοράς Συνδρομής. Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω web banking, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η Συνδρομή θα σας ενεργοποιηθεί σε 24 ώρες!

5. Mπορείτε τώρα να πάτε στη σελίδα Συνεδρίες  και να επιλέξετε τη συνεδρία που θέλετε να παρακολουθήσετε ανάλογα με τη συνδρομή σας. Θα δείτε ένα σχετικό πλαίσιο που αναγράφει να επιλέξετε την συγκεκριμένη συνεδρία. Επιλέγετε το πλαίσιο και η συνεδρία εμφανίζεται στην ίδια σελίδα που είστε. 

6. Παρακολουθείτε τη συνεδρία στη σελίδα που βρίσκεστε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες που έχετε επιλέξει, όσες φορές θέλετε, όποια ώρα της ημέρας θέλετε μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζεται από τη συνδρομή. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο ειδικό πρόγραμμα ή να έχετε εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα προβολής βίντεο στον υπολογιστή σας. Καλή θέαση!

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις Συνεδρίες και τις Συνδρομές σας, βρίσκονται επίσης επάνω δεξιά στη σελίδα του Therapy Network.

Έχετε κάποια απορία; Είμαστε πρόθυμοι να σας απαντήσουμε άμεσα! Στείλτε την ερώτησή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

*Η θέαση των συνεδριών στο Therapy Network υπόκειται σε συγκεκριμένους Όρους Χρήσης με τους οποίους συμφωνείτε εφόσον προχωρήσετε σε εγγραφή. 

Πολιτική Θέασης Συνεδριών

Πολιτική αγοράς συνδρομών

Για να δείτε μία συνεδρία, πρέπει αρχικά να εγγραφείτε δημιουργώντας έναν λογαριασμό στο Τherapynetwork.eu. Aν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να κάνετε σύνδεση. Αφού εγγραφείτε ή συνδεθείτε, στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε τη συνδρομή που επιθυμείτε ανάλογα με τις συνεδρίες που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Εάν είστε ένας οργανισμός που επιθυμεί να προβάλλει το εκπαιδευτικό υλικό στη σχολή, το προσωπικό ή τους φοιτητές σας, θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και στη συνέχεια να επιλέξετε την Εκπαιδευτική-Ομαδική Συνδρομή.
Μπορείτε να αγοράσετε δύο διαφορετικές συνδρομές, την ίδια χρονική περίοδο.

Διαδικασία πληρωμής συνδρομής

Το Therapynetwork συνεργάζεται με την πλατφόρμα πληρωμών PayPal, την ασφαλέστερη και πιο εύκολη πλατφόρμα για διαδικτυακή πληρωμή. Όταν θα φτάσετε στο PayPal για να πληρώσετε την επιθυμητή Συνδρομή, θα σας ανοίξει ένα παράθυρο με δύο διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:
1. Να δημιουργήσετε ή να έχετε ήδη λογαριασμό στο PayPal και απλώς να μεταφέρετε το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό του Therapynetwork.eu.
2. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας. Η διαδικασία είναι η συνηθισμένη, βάζετε τα αιτούμενα στοιχεία και η διαδικασία ολοκληρώνεται.
3. Αν δεν θέλετε να πληρώσετε μέσω PayPal μπορείτε να πληρώσετε μέσω web banking κάνοντας μεταφορά του ποσού της Συνδρομής. Στο βήμα της πληρωμής, θα βρείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς (IBAN) για να κάνετε τη μεταφορά.

Απαιτήσεις λειτουργικού συστήματος

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο/συνεδρίες σε υπολογιστή MAC ή Windows. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η ποιότητα προβολής των βίντεο/συνεδριών εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσης σας στο Internet. Συνιστούμε ταχύτητες ευρυζωνικού Internet τουλάχιστον 1,5 Mbps, αν και η υπηρεσία Adaptive Bit Rate (ABR) προσφέρει μια σειρά από συνθήκες προβολής παρέχοντας υψηλότερες δυνατότητες στις πιο γρήγορες συνδέσεις στο διαδίκτυο και χαμηλότερες ποιότητες σε βραδύτερες συνδέσεις στο Διαδίκτυο βασισμένες σε ταχύτητα σύνδεσης και επεξεργαστή.

Η πλατφόρμα streaming βίντεο που φιλοξενεί τα βίντεο/συνεδρίες είναι η vimeo.com, μία αναγνωρισμένη και έγκυρη πλατφόρμα η οποία είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε σημείο. Δε χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό στην πλατφόρμα vimeo.com. Τα βίντεο/συνεδρίες που έχετε επιλέξει ανάλογα με τη συνδρομή σας, εμφανίζονται αμέσως μόλις έχετε ολοκληρώσει με τη διαδικασία πληρωμής της συνδρομής.

Δεν απαιτείται Flash Player για προβολή σε καμία συσκευή. Οι συνεδρίες μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί με το διαδίκτυο.

Αγορά ατομικής συνδρομής

Για να παρακολουθήσετε μία συνεδρία, χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Therapynetwork.eu. Στη συνέχεια επιλέγετε τη συνδρομή που θέλετε και προχωράτε στην επιλογή των βίντεο/συνεδριών που βρίσκονται στην ίδια σελίδα, ανάλογα με το είδος της συνδρομής. Αφού έχετε ολοκληρώσει την επιλογή σας των συνεδριών, προχωράτε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας με την πληρωμή της συνδρομής μέσω PayPal ή μεταφοράς ποσού μέσω web banking. Θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης και προβολής των βίντεό σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα βίντεο/συνεδρίες δεν μεταφορτώνονται στον υπολογιστή σας, αλλά εμφανίζονται στη σελίδα που υπάρχει η κάθε συνεδρία. Επομένως, μόλις ολοκληρώσετε τη συνδρομή σας, επιστρέφετε στη σελίδα που βρίσκεται η συνεδρία και την παρακολουθείτε όσες φορές θέλετε για το χρονικό διάστημα που ορίζεται από τη συνδρομή. Aν έχετε πληρώσει μέσω web banking, μας στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η Συνδρομή σας ενεργοποιείται σε 24 ώρες. Θα λάβετε σχετικό email ενεργοποίησης της Συνδρομής σας.

Χρειάζεται να λάβετε υπόψη ότι οι ατομικές συνδρομές έχουν περιορισμένη αδειοδότηση, που σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλες για σκοπούς προβολής, διδασκαλίας ή κατάρτισης σε ομάδες ή για οποιαδήποτε θεσμική χρήση. Λάβετε υπόψη σας ότι δεν επιτρέπεται να μοιράζεστε τις πληροφορίες σύνδεσης με άλλα άτομα. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε την υπηρεσία για οποιαδήποτε υποψία μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

Αγορά Εκπαιδευτικής Συνδρομής

Η πλατφόρμα Τherapynetwork.eu επιτρέπει σε καθηγητές, προσωπικό και φοιτητές να προβάλλουν και να δουν τα βίντεό μας οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Η Εκπαιδευτική Συνδρομή θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Αν θέλετε να αγοράσετε την Εκπαιδευτική Συνδρομή επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση των συνδρομών βρίσκεται στην αντίστοιχη κατηγορία που βρίσκεται στο Therapynetwork.eu. Η τιμολόγηση της Εκπαιδευτικής Συνδρομής εξαρτάται από τον αριθμό των χρηστών και τις τοποθεσίες ενός ιδρύματος. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση και για να συζητήσετε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού σας.

Ήχος, ποιότητα και υπότιτλοι

Όλα τα βίντεο/συνεδρίες προέρχονται από το Psychotherapy.net το οποίο κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα. Το Therapynetwork.eu δεν έχει καμία ευθύνη για το ηχητικό αποτέλεσμα και την ποιότητα της εικόνας καθώς η μόνη παρέμβαση που έχει γίνει εκ μέρους του είναι η προσθήκη υποτίτλων και του εισαγωγικού και εξαγωγικού (intro/outro) θεματικού βίντεο. Ο υποτιτλισμός και η επιμέλεια έχει γίνει από εξωτερικό επαγγελματία συνεργάτη / μεταφραστή / υποτιτλιστή. Η τελική επιμέλεια κάθε βίντεο/συνεδρίας έχει γίνει από τον Χάρη Πίσχο, ιδρυτή του Therapynetwork.eu, Ψυχολόγο MSc – Ψυχοθεραπευτή με μακρά κλινική και θεραπευτική εμπειρία. Προσπαθήσαμε και πιστεύουμε ότι έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε επιτυχώς στο δύσκολο αυτό έργο. Αν παρόλα αυτά βρείτε κάποιο λάθος ή παράλειψη, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε και θα διορθωθεί άμεσα.

Πολιτική Επιστροφής

Δεν επιτρέπεται επιστροφή χρημάτων στις συνδρομές.

Πλήρεις όροι χρήσης

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, δείτε τους όρους χρήσης.

Αποποίηση Ευθυνών

Tο Τherapynetwork.eu δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάσουν στους συνδρομητές βίντεο/συνεδρίες υψηλής ποιότητας για θέματα που αφορούν θεραπευτικές συνεδρίες. Η Ιστοσελίδα και το Περιεχόμενο του παρέχονται ως έχουν και όλες οι εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, παρελθόντες ή παρούσες, ανεξάρτητα από το νόμο, το κοινό δίκαιο ή από μια συναλλαγή ή χρήση του εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο το σκοπό, την ασφάλεια και, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα συμφωνία, η μη παραβίαση ρητώς αποκλείεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Το Therapynetwork.eu δεν εγγυάται ούτε κάνει προτάσεις σχετικά με τη χρήση ή την ακρίβεια της Ιστοσελίδας ή του Περιεχομένου, εκτός από όσα αναφέρονται σε οποιαδήποτε συμφωνία με τον χρήστη.

Καμία προφορική ή γραπτή πληροφορία ή συμβουλή που παρέχεται από το Therapynetwork.eu και από τα βίντεο/συνεδρίες δεν παρέχει εγγύηση ή με οποιονδήποτε τρόπο αυξάνει το πεδίο εφαρμογής των υποχρεώσεων του Therapynetwork.eu και οι Συνδρομητές ή Χρήστες δεν μπορούν να βασίζονται σε αυτές τις πληροφορίες ή συμβουλές αλλά να τις χρησιμοποιούν κατά προσωπική κρίση.

Το υλικό που παρατίθεται σε όλες τις σελίδες και στα βίντεο/συνεδρίες του Therapynetwork.eu σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική διάγνωση και, ασφαλώς, την παροχή θεραπείας που μόνο ένας επαγγελματίας της Ψυχικής Υγείας μπορεί να προσφέρει. Οι πληροφορίες παρέχονται κυρίως σε εξειδικευμένους ειδικούς ψυχικής υγείας και έχουν καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα ως προς τη χρήση τους. Επομένως, το Therapynetwork.eu δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τον τρόπο και το σκοπό που θα χρησιμοποιηθεί το αναρτημένο υλικό και το υλικό που θα θεαθεί από τα βίντεο/συνεδρίες από τους συνδρομητές και χρήστες του.

Σε καμία περίπτωση το Therapynetwork.eu δεν ευθύνεται για τυχόν χαμένα δεδομένα, απώλεια κερδών, διακοπή λειτουργίας, αντικατάσταση ή άλλες ειδικές, παρεπόμενες, επακόλουθες, βλαβερές ή έμμεσες ζημίες που προκαλούνται, ανεξάρτητα από τη θεωρία της ευθύνης. Επίσης, σε καμία περίπτωση το υλικό που προβάλλεται από το Therapynetwork.eu δεν είναι από μόνο του θεραπευτικό ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας για την επίλυση ψυχολογικών προβλημάτων ή ψυχικών διαταραχών. Για οποιοδήποτε παρόμοιο ζήτημα, να απευθυνθείτε σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο.

Την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενό των βίντεο/συνεδριών έχουν οι δημιουργοί τους και το Therapynetwork.eu δεν υιοθετεί αναγκαστικά το προβαλλόμενο υλικό.