• Αρχική
  • Therapy Network
  • Πώς παρακολουθώ μία συνεδρία;
άντρας βλέπει βίντεο σε οθόνη που κρατάει στα χέρια του

Πώς παρακολουθώ μία συνεδρία;

Ο τρόπος θέασης μίας συνεδρίας στο Therapy Network είναι πολύ απλός. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


1. Κάνετε Εγγραφή αν είστε νέος Χρήστης. Αν έχετε κάνει παλαιότερα Εγγραφή, πατήστε Σύνδεση (τα πεδία βρίσκονται πάνω δεξιά στην οθόνη σας) για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. 

2. Στη σελίδα της Εγγραφής, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Μόλις ολοκληρώστε τη διαδικασία, θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email που έχετε δηλώσει. Πατήστε το σχετικό link για να επιβεβαιωθεί η εγγραφή σας και να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Αναζητήστε το email και στον φάκελο "Ανεπιθύμητα". Αν δεν πατήσετε το σχετικό link δεν θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και δεν μπορείτε να αγοράσετε Συνδρομή και να παρακολουθήσετε Συνεδρίες.

3. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο μενού ΣΥΝΔΡΟΜΕΣκαι επιλέγετε τη Συνδρομή σχετικά με τον επιθυμητό χρόνο και τον αριθμό συνεδριών. Κάθε συνδρομή είναι δημιουργημένη για να καλύψει τις ανάγκες σας. 

4. Αφού επιλέξετε τη συνδρομή που επιθυμείτε, ακολουθείτε τα βήματα που βγαίνουν στην οθόνη σας για να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό και να ολοκληρώσετε την αγορά της Συνδρομής σας. Η Συνδρομή σας είναι ολοκληρωμένη, μόνο όταν έχει πληρωθεί. Αν η συνδρομή σας γράφει "Σε δημιουργία" σημαίνει ότι δεν είναι ολοκληρωμένη και δεν μπορείτε να επιλέξετε στη συνέχεια Συνεδρία προς παρακολούθηση. Η Συνδρομή είναι ολοκληρωμένη μόνο όταν γράφει στην Κατάσταση Πληρωμής "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ".

Αν επιλέξετε να προχωρήσετε σε πληρωμή της Συνδρομής μέσω PayPal, η Συνδρομή σας έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα και μπορείτε να προχωρήσετε στην επιλογή Συνεδριών βάσει της Συνδρομής σας. Οι Συνεδρίες που επιλέγετε ανοίγουν αυτόματα στην οθόνη σας με την ολοκλήρωση της αγοράς Συνδρομής. Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω web banking, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η Συνδρομή θα σας ενεργοποιηθεί αμέσως μόλις ενημερωθεί το σύστημά μας από την αντίστοιχη τράπεζα.

5. Mπορείτε τώρα να πάτε στη σελίδα Συνεδρίες  και να επιλέξετε τη συνεδρία που θέλετε να παρακολουθήσετε ανάλογα με τη συνδρομή σας. Στη σελίδα της Συνεδρίας, θα δείτε ένα καφέ πλαίσιο που αναγράφει "Προσθήκη Συνεδρίας στη Συνδρομή". Πατάτε πάνω του και η Συνεδρία ανοίγει στην ίδια σελίδα.

6. Παρακολουθείτε την κάθε Συνεδρία στην ίδια σελίδα που βρίσκεστε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες που έχετε επιλέξει, όσες φορές θέλετε, όποια ώρα της ημέρας θέλετε μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζεται από τη συνδρομή. Δεν χρειάζεται να "κατεβάσετε" κάποιο ειδικό πρόγραμμα ή να έχετε εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα προβολής βίντεο στον υπολογιστή σας. 

7. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις Συνεδρίες και τις Συνδρομές σας, βρίσκονται επίσης επάνω δεξιά στη σελίδα του Therapy Network, σε αντίστοιχα πεδία που γράφουν "Οι Συνδρομές μου" και "Οι Συνεδρίες μου".

Έχετε κάποια απορία; Είμαστε πρόθυμοι να σας απαντήσουμε άμεσα! Στείλτε την ερώτησή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

*Η παρακολούθηση των συνεδριών στο Therapy Network υπόκειται σε συγκεκριμένους Όρους Χρήσης με τους οποίους συμφωνείτε εφόσον προχωρήσετε σε εγγραφή. Η απόκτηση Συνδρομής αφορά στην ατομική παρακολούθηση και δεν επιτρέπεται η χρήση από άλλον χρήστη και η ομαδική ή εκπαιδευτική παρακολούθηση. Η απόκτηση οποιασδήποτε Συνδρομής εκτός ACADEMY, σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε όποια συνεδρία επιθυμείτε από τη σχετικλή λίστα. Δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα σεμινάριο ACADEMY (δείτε περισσότερα για το ACADEMY εδώ). Δείτε όλες τις Συνεδρίες εδώ.

* Όλες οι Συνεδρίες είναι μαγνητοσκοπημένα βίντεο, υψηλής ποιότητας παραγωγής, με εξαιρετική εικόνα και καθαρό ήχο, με ψυχοθεραπευτικά περιστατικά και διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους.

Ετικέτες: ψυχοθεραπεία, συνεδρία, θέαση συνεδρίας, Therapy Network