• Αρχική
  • Therapy Network
  • Πώς παρακολουθώ μία συνεδρία;
άντρας βλέπει βίντεο σε οθόνη που κρατάει στα χέρια του

Πώς παρακολουθώ μία συνεδρία;

Ο τρόπος θέασης μίας συνεδρίας στο Therapy Network είναι πολύ απλός. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


1. Κάνετε Εγγραφή αν είστε νέος Χρήστης. Αν έχετε κάνει παλαιότερα Εγγραφή, πατήστε Σύνδεση (τα πεδία βρίσκονται πάνω δεξιά στην οθόνη σας). 

2. Στη σελίδα της Εγγραφής, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Μόλις ολοκληρώστε τη διαδικασία, βίσκεστε πλέον μέσα στο περιβάλλον του Therapy Network.

3. Eπιλέξετε τη συνδρομή για να παρακολουθήσετε τη συνεδρία που θέλετε. Κάθε συνδρομή είναι δημιουργημένη για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών. 

greekflag

 

Όλες οι συνεδρίες έχουν Ελληνικούς υπότιτλους επιμελημένους από έμπειρους μεταφραστές υπό την επίβλεψη Ψυχολόγων.

 4. Αφού επιλέξετε τη συνδρομή που επιθυμείτε, ακολουθείτε τα βήματα για να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό και να ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής σας. Η Συνδρομή σας είναι ολοκληρωμένη, μόνο όταν έχει πληρωθεί. Αν η συνδρομή σας γράφει "Σε δημιουργία" σημαίνει ότι δεν είναι ολοκληρωμένη και δεν μπορείτε να επιλέξετε στη συνέχεια Συνεδρία προς παρακολούθηση. Η Συνδρομή είναι ολοκληρωμένη μόνο όταν γράφει Created.

Αν επιλέξετε να προχωρήσετε σε πληρωμή της Συνδρομής μέσω PayPal, οι Συνεδρίες που επιλέγετε ανοίγουν αυτόματα στην οθόνη σας με την ολοκλήρωση της αγοράς Συνδρομής. Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω web banking, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η Συνδρομή θα σας ενεργοποιηθεί σε 24 ώρες!

5. Mπορείτε τώρα να πάτε στη σελίδα Συνεδρίες  και να επιλέξετε τη συνεδρία που θέλετε να παρακολουθήσετε ανάλογα με τη συνδρομή σας. Θα δείτε ένα σχετικό πλαίσιο που αναγράφει να επιλέξετε την συγκεκριμένη συνεδρία. Επιλέγετε το πλαίσιο και η συνεδρία εμφανίζεται στην ίδια σελίδα που είστε. 

6. Παρακολουθείτε τη συνεδρία στη σελίδα που βρίσκεστε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες που έχετε επιλέξει, όσες φορές θέλετε, όποια ώρα της ημέρας θέλετε μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζεται από τη συνδρομή. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο ειδικό πρόγραμμα ή να έχετε εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα προβολής βίντεο στον υπολογιστή σας. Καλή θέαση!

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις Συνεδρίες και τις Συνδρομές σας, βρίσκονται επίσης επάνω δεξιά στη σελίδα του Therapy Network.

Έχετε κάποια απορία; Είμαστε πρόθυμοι να σας απαντήσουμε άμεσα! Στείλτε την ερώτησή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

*Η θέαση των συνεδριών στο Therapy Network υπόκειται σε συγκεκριμένους Όρους Χρήσης με τους οποίους συμφωνείτε εφόσον προχωρήσετε σε εγγραφή. 

Ετικέτες: ψυχοθεραπεία, συνεδρία, θέαση συνεδρίας, Therapy Network