• Αρχική
  • Therapy Network
  • Πώς παρακολουθώ ένα σεμινάριο ACADEMY

Πώς παρακολουθώ ένα σεμινάριο ACADEMY;

Ο τρόπος παρακολούθησης ενός σεμιναρίου ΑCADEMY στο Therapy Network είναι πολύ απλός. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


1. Κάνετε Εγγραφή αν είστε νέος Χρήστης. Αν έχετε κάνει παλαιότερα Εγγραφή, πατήστε Σύνδεση (τα πεδία βρίσκονται πάνω δεξιά στην οθόνη σας) για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. 

2. Στη σελίδα της Εγγραφής, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Μόλις ολοκληρώστε τη διαδικασία, θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email που έχετε δηλώσει. Πατήστε το σχετικό link για να επιβεβαιωθεί η εγγραφή σας και να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Αναζητήστε το email και στον φάκελο "Ανεπιθύμητα".

3. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο μενού ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ και επιλέγετε τη Συνδρομή ACADEMY.

4. Ακολουθείτε τα βήματα για να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό και να ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής. Η Συνδρομή σας είναι ολοκληρωμένη, μόνο όταν έχει πληρωθεί. Αν η συνδρομή σας γράφει "Σε δημιουργία" σημαίνει ότι δεν είναι ολοκληρωμένη και δεν μπορείτε να επιλέξετε στη συνέχεια Σεμινάριο ACADEMY προς παρακολούθηση. Η Συνδρομή είναι ολοκληρωμένη μόνο όταν γράφει στην Κατάσταση Πληρωμής "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ".

Αν επιλέξετε να προχωρήσετε σε πληρωμή της Συνδρομής μέσω PayPal, η Συνδρομή σας έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα και μπορείτε να προχωρήσετε στην επιλογή Σεμιναρίου ACADEMY. Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω web banking, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο iΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η Συνδρομή θα σας ενεργοποιηθεί αμέσως μόλις ενημερωθεί το σύστημά μας από την αντίστοιχη τράπεζα!

5. Mπορείτε τώρα να πάτε στη σελίδα ACADEMY και να επιλέξετε τo Σεμινάριο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Με την απόκτηση μίας Συνδρομής ACADEMY μπορείτε να επιλέξετε την παρακολούθηση ενός (1) Σεμιναρίου ACADEMY. Μπείτε στη σελίδα του Σεμιναρίου και θα δείτε ένα καφέ πλαίσιο που αναγράφει "Προσθήκη Συνεδρίας στη Συνδρομή". Πατάτε πάνω του και το Σεμινάριο ανοίγει με τα βίντεό του στην ίδια σελίδα. 

6. Παρακολουθείτε το Σεμινάριο στη σελίδα που βρίσκεστε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο που έχετε επιλέξει, όσες φορές θέλετε, όποια ώρα της ημέρας θέλετε μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζεται από τη συνδρομή, δηλαδή τρείς (3) μήνες. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο ειδικό πρόγραμμα ή να έχετε προεγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα προβολής βίντεο στον υπολογιστή σας. 

7. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις Συνεδρίες και τις Συνδρομές σας, βρίσκονται επίσης επάνω δεξιά στη σελίδα του Therapy Network, σε αντίστοιχα πεδία που γράφουν "Οι Συνδρομές μου" και "Οι Συνεδρίες μου".

Έχετε κάποια απορία; Είμαστε πρόθυμοι να σας απαντήσουμε άμεσα! Στείλτε την ερώτησή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

*Η θέαση των Σεμιναρίων ACADEMY αφορά σε ατομική παρακολούθηση και υπόκειται σε συγκεκριμένους Όρους Χρήσης με τους οποίους συμφωνείτε εφόσον προχωρήσετε σε εγγραφή. Δεν επιτρέπεται η παρακολούθηση από ομάδες ατόμων, η παραχώρηση κωδικών σε άλλους χρήστες, η παρακολούθηση του σεμιναρίου για Εκπαιδευτικούς Σκοπούς. Η αγορά της Συνδρομής ACADEMY δεν επιτρέπεται την παρακολούθηση άλλων συνεδριών.

* Τα σεμινάρια ACADEMY είναι μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια, υψηλής ποιότητας παραγωγής, με εξαιρετική λήψη και καθαρό ήχο, με πραγματικά ψυχοθεραπευτικά περιστατικά και διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους. Δείτε περισσότερα για τα σεμινάρια ACADEMY:

Ο Ίρβιν Γιάλομ και η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας

Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους

Το DSM-5 και η Ψυχοδιαγνωστική Αξιολόγηση

Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία EFT - Βήμα Βήμα


 Image credit: unsplash.com