Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή

Συνδρομή για Εκπαιδευτικούς Φορείς ή Ομάδες ατόμων που επιτρέπει την παρακολούθηση όλων των συνεδριών από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα με μεγάλη έκπτωση.Θέλετε να προσφέρετε στους συνεργάτες, τους φοιτητές και τους εκπαιδευόμενούς σας απευθείας πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό του TherapyNetwork.eu; Τώρα μπορείτε μέσω της Εκπαιδευτικής - Ομαδικής Συνδρομής του TherapyNetwork.eu!

Η Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς φορείς, να προσφέρουν σε συνεργάτες / φοιτητές / εκπαιδευόμενους, άμεση και ολοκληρωμένη πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις συνεδρίες. Περισσότεροι από έναν χρήστη, μπορούν πλέον να συνδέονται στο TherapyNetwork.eu με ξεχωριστό λογαριασμό και να παρακολουθούν ταυτόχρονα διαφορετικές συνεδρίες, με μειωμένο κόστος για κάθε χρήστη μέχρι και 73% από το κόστος για τον μεμονωμένο χρήστη! Επίσης, ο εκπαιδευτικός φορέας επιλέγοντας την Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή έχει την άδεια να δείξει τα βίντεο των συνεδριών σε φοιτητές και εκπαιδευόμενους. 

Η Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή εξυπηρετεί και γκρουπ θεραπευτών ή εκπαιδευόμενων που θέλουν να εγγραφούν ομαδικά με το ίδιο μειωμένο κόστος!

Η Εκπαιδευτική συνδρομή δίνει πρόσβαση σε όλα τα βίντεο συνεδριών (πλην του Academy) και έχει διάρκεια ένα (1) έτος από τη στιγμή αγοράς της. Η συνδρομή δε σχετίζεται με την παρακολούθηση του online course "Ο Ίρβιν Γιάλομ και η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας".

Για να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάνετε εγγραφή στο TherapyNetwork.eu με τα στοιχεία του Εκπαιδευτικού Φορέα και ακολουθήστε τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας.
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πηγαίνετε στην Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή και επιλέγετε τον αριθμό χρηστών που θέλετε να έχει η συνδρομή σας και ταυτίζεται με τον αριθμό των συνεργατών / φοιτητών / εκπαιδευόμενων που θα αποκτήσουν πρόσβαση.
  • Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη σας για να ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής
  • Αφού ενημερωθούμε για την ολοκλήρωση της συνδρομής, σας στέλνουμε στο email που έχετε εγγραφεί έναν κωδικό πρόσβασης.
  • Δίνετε τον κωδικό στους συνεργάτες / φοιτητές / εκπαιδευόμενους και αφού κάνουν την εγγραφή τους και συνδεθούν στο TherapyNetwork.eu, επιλέγουν από τις Συνδρομές τη Συνδρομή με Κωδικό.
  • Στη συνέχεια, ακολουθούν τα βήματα που θα δουν στη Συνδρομή με Κωδικό και θα οδηγηθούν σε μία σελίδα που θα του ζητήσει τον κωδικό. Βάζουν τον κωδικό και αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλες τις συνεδρίες του TherapyNetwork.eu. 

Κόστος και αριθμός χρηστών:

  • 5 χρήστες -> 180 ευρώ για κάθε χρήστη με πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις συνεδρίες, 900 ευρώ + ΦΠΑ 24%, σύνολο 1.116 ευρώ
  • 10 χρήστες -> 150 ευρώ για κάθε χρήστη με πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις συνεδρίες, 1.500 ευρώ + ΦΠΑ 24%, σύνολο 1.860 ευρώ 
  • 15 χρήστες -> 120 ευρώ για κάθε χρήστη με πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις συνεδρίες 1.800 ευρώ + ΦΠΑ 24% , σύνολο 2.232 ευρώ

Γενικές πληροφορίες:

- Το κόστος για κάθε "πακέτο" χρηστών συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Με την αγορά της συνδρομής, σας αποστέλλεται τιμολόγιο ή απόδειξη. Ζητείστε το με email στο info@therapynetwork.eu
- Αν έχετε απορία για τη διαδικασία, δείτε εδώ -> Πώς παρακολουθώ μία συνεδρία;.
- Αν συνεχίζετε να χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνία.

 

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος χρήστης για να προχωρήσετε σε εγγραφή πακέτου συνδρομής. Παρακαλούμε πατήστε εδώ για σύνδεση ή εδώ για εγγραφή.