Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή

Συνδρομή για Εκπαιδευτικούς Φορείς για διδασκαλία στην τάξη ή ατομικής πρόσβασης και για Ομάδες Ψυχοθεραπευτών με ατομική πρόσβαση. Η Συνδρομή ξεκινάει από 650 ευρώ. (Έκπτωση -30% μέχρι 30 Ιουνίου 2022)Η Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς φορείς, να προσφέρουν σε συνεργάτες / φοιτητές / εκπαιδευόμενους, άμεση και ολοκληρωμένη πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις συνεδρίες. Περισσότεροι από έναν χρήστη, μπορούν πλέον να συνδέονται στο TherapyNetwork.eu με ξεχωριστό λογαριασμό και να παρακολουθούν ταυτόχρονα διαφορετικές συνεδρίες, με μειωμένο κόστος για κάθε χρήστη!

Επίσης, ο εκπαιδευτικός φορέας επιλέγοντας την Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή έχει τη δυνατότητα να διδάξει την ψυχοθεραπεία μέσω των συνεδριών σε φοιτητές και εκπαιδευόμενους. 

Η Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή εξυπηρετεί και γκρουπ θεραπευτών ή εκπαιδευόμενων που θέλουν να εγγραφούν ομαδικά με το ίδιο μειωμένο κόστος!

Η Εκπαιδευτική συνδρομή δίνει πρόσβαση σε όλα τα βίντεο συνεδριών (πλην των Academy) και έχει διάρκεια ένα (1) έτος από τη στιγμή αγοράς της. Η συνδρομή δε σχετίζεται με την παρακολούθηση των ACADEMY σεμιναρίων.

 

Κατηγορίες και κόστη Εκπαιδευτικής-Ομαδικής Συνδρομής:

1) Ατομική πρόσβαση για κάθε μαθητή ή ψυχοθεραπευτή (για ομάδα θεραπευτών) : ακολουθώντας τις οδηγίες που θα δείτε παρακάτω, κάθε μαθητής/ψυχοθεραπευτής εγγράφεται στο therapynetwork.eu, βάζει τον κωδικό του στη Συνδρομή με Κωδικό και μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις Συνεδρίες. Κάθε μαθητής/ψυχοθεραπευτής μπορεί να παρακολουθεί διαφορετικές συνεδρίες, έχοντας ουσιαστικά έναν ατομικό λογαριασμό. Το κόστος ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό χρηστών και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022, υπάρχει ειδική έκπτωση -30% σε όλες τις συνδρομές:

 • Μέχρι 5 χρήστες: 455 ευρώ 
 • Μέχρι 10 χρήστες: 770 ευρώ 
 • Μέχρι 15 χρήστες: 1.050 ευρώ 

Τα κόστη συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο info@therapynetwork.eu

2) Για διδασκαλία στην τάξη: ο Εκπαιδευτικός Φορέας δημιουργεί έναν απλό λογαριασμό σαν κανονικός χρήστης και στη συνέχεια μπορεί να προβάλει και να διδάξει όλα τα βίντεο του ΤherapyNetwork.eu στους εκπαιδευόμενους του, με κόστη ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών:

 • Μέχρι 10 Μαθητές: 630 ευρώ 
 • Από 10+ μαθητές: 1.050 ευρώ 

Τα κόστη συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού, στείλτε μας email στο info@therapynetwork.eu

 

Για να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Κάνετε εγγραφή στο TherapyNetwork.eu με τα στοιχεία του Εκπαιδευτικού Φορέα ή ενός ατόμου (για την ομάδα των θεραπευτών) και ακολουθήστε τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας.
 • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πηγαίνετε στην Εκπαιδευτική - Ομαδική Συνδρομή και επιλέγετε τον αριθμό χρηστών που θέλετε να έχει η συνδρομή σας και ταυτίζεται με τον αριθμό των συνεργατών / φοιτητών / εκπαιδευόμενων που θα αποκτήσουν πρόσβαση.
 • Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη σας για να ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής
 • Αφού ενημερωθούμε για την ολοκλήρωση της συνδρομής, σας στέλνουμε στο email που έχετε εγγραφεί, έναν κωδικό πρόσβασης.
 • Δίνετε τον κωδικό στους συνεργάτες / φοιτητές / εκπαιδευόμενους και αφού κάνουν την εγγραφή τους και συνδεθούν στο TherapyNetwork.eu, επιλέγουν από τις Συνδρομές τη Συνδρομή με Κωδικό.
 • Στη συνέχεια, ακολουθούν τα βήματα που θα δουν στη Συνδρομή με Κωδικό και θα οδηγηθούν σε μία σελίδα που θα τους ζητήσει τον κωδικό. Βάζουν τον κωδικό και αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλες τις συνεδρίες του TherapyNetwork.eu. 

Γενικές πληροφορίες:

- Το κόστος για κάθε "πακέτο" χρηστών συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Με την αγορά της συνδρομής, σας αποστέλλεται τιμολόγιο ή απόδειξη. Ζητείστε το με email στο info@therapynetwork.eu
- Αν έχετε απορία για τη διαδικασία, δείτε εδώ -> Πώς παρακολουθώ μία συνεδρία;.
- Αν συνεχίζετε να χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνία.

 

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος χρήστης για να προχωρήσετε σε εγγραφή πακέτου συνδρομής. Παρακαλούμε πατήστε εδώ για σύνδεση ή εδώ για εγγραφή.