Ετήσια Συνδρομή: Απεριόριστη Πρόσβαση

Απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις συνεδρίες από την πρώτη στιγμή για 1 ολόκληρο χρόνοΕνδιαφέρεστε να δείτε αμέσως όλους τους μεγάλους θεραπευτές να ασκούν το θεραπευτικό τους έργο και να κερδίσετε ακόμη περισσότερο από την πρώτη στιγμή; Αυτή η συνδρομή είναι για εσάς!

Με τη συνδρομή της Απεριόριστης Πρόσβασης, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις συνεδρίες των κορυφαίων θεραπευτών (πλην του ACADEMY) που βρίσκονται στο TherapyNetwork.eu, από την πρώτη στιγμή και για έναν ολόκληρο χρόνο. 

Με την αγορά της συνδρομής της Απεριόριστης Πρόσβασης, θα λάβετε δώρο ένα βιβλίο του Irvin Yalom με την υπογραφή του!

βιβλία του Ίρβιν Γιάλομ

Σημείωση: Η συνδρομή αφορά μόνο στην ατομική θέαση των βίντεο/συνεδριών. Δεν επιτρέπεται η θέαση των βίντεο/συνεδριών από άλλους, η προβολή τους σε ομάδες ή γκρουπ, καθώς και για εκπαιδευτικούς ή διδακτικούς σκοπούς. Η αγορά της Συνδρομής: Απεριόριστη Πρόσβαση δεν περιλαμβάνει το course ΑCADEMY: Ίρβιν Γιάλομ και η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας.

Πώς επιλέγετε τις συνεδρίες που θέλετε να δείτε;

• Κάνετε εγγραφή (αν είστε ήδη εγγεγραμμένος, κάνετε σύνδεση με τα στοιχεία σας).
• Επιλέγετε τη συνδρομή.
• Καταβάλλετε το αντίτιμο της συνδρομής.
• Πηγαίνετε στις Συνεδρίες και επιλέγετε ποια Συνεδρία επιθυμείτε να παρακολουθήσετε πρώτα. Η πρόσβαση σε όλες τις Συνεδρίες είναι πλέον ελεύθερη και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε για έναν ολόκληρο χρόνο!

Γενικές πληροφορίες:

- Το τελικό κόστος των 595 ευρώ συμπεριλαμβάνει 24% ΦΠΑ. Με την αγορά της συνδρομής, σας αποστέλλεται τιμολόγιο ή απόδειξη. Ζητείστε το με email στο info@therapynetwork.eu
- Αν έχετε απορία για τη διαδικασία, δείτε εδώ -> Πώς παρακολουθώ μία Συνεδρία;
- Αν συνεχίζετε να χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνία.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος χρήστης για να προχωρήσετε σε εγγραφή πακέτου συνδρομής. Παρακαλούμε πατήστε εδώ για σύνδεση ή εδώ για εγγραφή.