Ετήσια Συνδρομή: Απεριόριστη Πρόσβαση

Απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις συνεδρίες από την πρώτη στιγμή για 1 ολόκληρο χρόνο

(Το αναγραφόμενο κόστος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)Ενδιαφέρεστε να δείτε αμέσως όλους τους μεγάλους θεραπευτές να ασκούν το θεραπευτικό τους έργο και να κερδίσετε ακόμη περισσότερο από την πρώτη στιγμή; Αυτή η συνδρομή είναι για εσάς!

Με τη συνδρομή της Απεριόριστης Πρόσβασης, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις συνεδρίες των κορυφαίων θεραπευτών που βρίσκονται στο TherapyNetwork.eu, από την πρώτη στιγμή και για έναν ολόκληρο χρόνο. Το κόστος της συνδρομής αφορά στις συνεδρίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Therapy Network και τις επόμενες που θα ενταχθούν μέχρι τις 31-12-2018!

Προσφορά μέχρι 31 Ιουλίου 2018: 

Επιλέξτε την Ετήσια Συνδρομή με Απεριόριστη Πρόσβαση και αποκτήστε ΔΩΡΟ ένα συλλεκτικό βιβλίο-best seller του αγαπημένου ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Irvin Yalom, υπογεγγραμένο από τον ίδιο!

Τα βιβλία, από τα οποία μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας, είναι: "Momma and the meaning of Life", "Lying on the couch", "Love's Executioner", "The Schopenhauer Cure".

βιβλία του irvin yalom


Πώς επιλέγετε τις συνεδρίες που θέλετε να δείτε;

• Κάνετε εγγραφή (αν είστε ήδη εγγεγραμμένος, κάνετε σύνδεση με τα στοιχεία σας).
• Επιλέγετε τη συνδρομή.
• Καταβάλλετε το αντίτιμο της συνδρομής.
• Πηγαίνετε στις Συνεδρίες και επιλέγετε ποια Συνεδρία επιθυμείτε να παρακολουθήσετε πρώτα. Η πρόσβαση σε όλες τις Συνεδρίες είναι πλέον ελεύθερη και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε για έναν ολόκληρο χρόνο!

Γενικές πληροφορίες:

- Η Συνδρομή παρέχεται με έκπτωση. Το τελικό κόστος της Συνδρομής 595 ευρώ συμπεριλαμβάνει 24% ΦΠΑ. Με την αγορά της συνδρομής, σας αποστέλλεται τιμολόγιο ή απόδειξη.
- Αν έχετε απορία για τη διαδικασία, δείτε εδώ -> Πώς παρακολουθώ μία Συνεδρία;
- Αν συνεχίζετε να χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνία.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος χρήστης για να προχωρήσετε σε εγγραφή πακέτου συνδρομής. Παρακαλούμε πατήστε εδώ για σύνδεση ή εδώ για εγγραφή.