• Αρχική
  • Πολιτική Θέασης Συνεδριών

Πολιτική Θέασης Συνεδριών

Πολιτική αγοράς συνδρομών

Για να δείτε μία συνεδρία, πρέπει αρχικά να εγγραφείτε δημιουργώντας έναν λογαριασμό στο Τherapynetwork.eu. Aν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να κάνετε σύνδεση. Αφού εγγραφείτε ή συνδεθείτε, στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε τη συνδρομή που επιθυμείτε ανάλογα με τις συνεδρίες που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Εάν είστε ένας οργανισμός που επιθυμεί να προβάλλει το εκπαιδευτικό υλικό στη σχολή, το προσωπικό ή τους φοιτητές σας, θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και στη συνέχεια να επιλέξετε την Εκπαιδευτική-Ομαδική Συνδρομή.
Μπορείτε να αγοράσετε δύο διαφορετικές συνδρομές, την ίδια χρονική περίοδο.

Διαδικασία πληρωμής συνδρομής

Το Therapynetwork συνεργάζεται με την πλατφόρμα πληρωμών PayPal, την ασφαλέστερη και πιο εύκολη πλατφόρμα για διαδικτυακή πληρωμή. Όταν θα φτάσετε στο PayPal για να πληρώσετε την επιθυμητή Συνδρομή, θα σας ανοίξει ένα παράθυρο με δύο διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:
1. Να δημιουργήσετε ή να έχετε ήδη λογαριασμό στο PayPal και απλώς να μεταφέρετε το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό του Therapynetwork.eu.
2. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας. Η διαδικασία είναι η συνηθισμένη, βάζετε τα αιτούμενα στοιχεία και η διαδικασία ολοκληρώνεται.
3. Αν δεν θέλετε να πληρώσετε μέσω PayPal μπορείτε να πληρώσετε μέσω web banking κάνοντας μεταφορά του ποσού της Συνδρομής. Στο βήμα της πληρωμής, θα βρείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς (IBAN) για να κάνετε τη μεταφορά.

Απαιτήσεις λειτουργικού συστήματος

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο/συνεδρίες σε υπολογιστή MAC ή Windows. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η ποιότητα προβολής των βίντεο/συνεδριών εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσης σας στο Internet. Συνιστούμε ταχύτητες ευρυζωνικού Internet τουλάχιστον 1,5 Mbps, αν και η υπηρεσία Adaptive Bit Rate (ABR) προσφέρει μια σειρά από συνθήκες προβολής παρέχοντας υψηλότερες δυνατότητες στις πιο γρήγορες συνδέσεις στο διαδίκτυο και χαμηλότερες ποιότητες σε βραδύτερες συνδέσεις στο Διαδίκτυο βασισμένες σε ταχύτητα σύνδεσης και επεξεργαστή.

Η πλατφόρμα streaming βίντεο που φιλοξενεί τα βίντεο/συνεδρίες είναι η vimeo.com, μία αναγνωρισμένη και έγκυρη πλατφόρμα η οποία είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε σημείο. Δε χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό στην πλατφόρμα vimeo.com. Τα βίντεο/συνεδρίες που έχετε επιλέξει ανάλογα με τη συνδρομή σας, εμφανίζονται αμέσως μόλις έχετε ολοκληρώσει με τη διαδικασία πληρωμής της συνδρομής.

Δεν απαιτείται Flash Player για προβολή σε καμία συσκευή. Οι συνεδρίες μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί με το διαδίκτυο.

Αγορά ατομικής συνδρομής

Για να παρακολουθήσετε μία συνεδρία, χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Therapynetwork.eu. Στη συνέχεια επιλέγετε τη συνδρομή που θέλετε και προχωράτε στην επιλογή των βίντεο/συνεδριών που βρίσκονται στην ίδια σελίδα, ανάλογα με το είδος της συνδρομής. Αφού έχετε ολοκληρώσει την επιλογή σας των συνεδριών, προχωράτε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας με την πληρωμή της συνδρομής μέσω PayPal ή μεταφοράς ποσού μέσω web banking. Θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης και προβολής των βίντεό σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα βίντεο/συνεδρίες δεν μεταφορτώνονται στον υπολογιστή σας, αλλά εμφανίζονται στη σελίδα που υπάρχει η κάθε συνεδρία. Επομένως, μόλις ολοκληρώσετε τη συνδρομή σας, επιστρέφετε στη σελίδα που βρίσκεται η συνεδρία και την παρακολουθείτε όσες φορές θέλετε για το χρονικό διάστημα που ορίζεται από τη συνδρομή. Aν έχετε πληρώσει μέσω web banking, μας στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η Συνδρομή σας ενεργοποιείται σε 24 ώρες. Θα λάβετε σχετικό email ενεργοποίησης της Συνδρομής σας.

Χρειάζεται να λάβετε υπόψη ότι οι ατομικές συνδρομές έχουν περιορισμένη αδειοδότηση, που σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλες για σκοπούς προβολής, διδασκαλίας ή κατάρτισης σε ομάδες ή για οποιαδήποτε θεσμική χρήση. Λάβετε υπόψη σας ότι δεν επιτρέπεται να μοιράζεστε τις πληροφορίες σύνδεσης με άλλα άτομα. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε την υπηρεσία για οποιαδήποτε υποψία μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

Αγορά Εκπαιδευτικής Συνδρομής

Η πλατφόρμα Τherapynetwork.eu επιτρέπει σε καθηγητές, προσωπικό και φοιτητές να προβάλλουν και να δουν τα βίντεό μας οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Η Εκπαιδευτική Συνδρομή θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Αν θέλετε να αγοράσετε την Εκπαιδευτική Συνδρομή επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση των συνδρομών βρίσκεται στην αντίστοιχη κατηγορία που βρίσκεται στο Therapynetwork.eu. Η τιμολόγηση της Εκπαιδευτικής Συνδρομής εξαρτάται από τον αριθμό των χρηστών και τις τοποθεσίες ενός ιδρύματος. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση και για να συζητήσετε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού σας.

Ήχος, ποιότητα και υπότιτλοι

Όλα τα βίντεο/συνεδρίες προέρχονται από το Psychotherapy.net το οποίο κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα. Το Therapynetwork.eu δεν έχει καμία ευθύνη για το ηχητικό αποτέλεσμα και την ποιότητα της εικόνας καθώς η μόνη παρέμβαση που έχει γίνει εκ μέρους του είναι η προσθήκη υποτίτλων και του εισαγωγικού και εξαγωγικού (intro/outro) θεματικού βίντεο. Ο υποτιτλισμός και η επιμέλεια έχει γίνει από εξωτερικό επαγγελματία συνεργάτη / μεταφραστή / υποτιτλιστή. Η τελική επιμέλεια κάθε βίντεο/συνεδρίας έχει γίνει από τον Χάρη Πίσχο, ιδρυτή του Therapynetwork.eu, Ψυχολόγο MSc – Ψυχοθεραπευτή με μακρά κλινική και θεραπευτική εμπειρία. Προσπαθήσαμε και πιστεύουμε ότι έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε επιτυχώς στο δύσκολο αυτό έργο. Αν παρόλα αυτά βρείτε κάποιο λάθος ή παράλειψη, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε και θα διορθωθεί άμεσα.

Πολιτική Επιστροφής

Δεν επιτρέπεται επιστροφή χρημάτων στις συνδρομές.

Πλήρεις όροι χρήσης

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, δείτε τους όρους χρήσης.