Συνδρομή για 1 μήνα / 1 συνεδρία

Δείτε σε 1 μήνα / 1 συνεδρίαΘέλετε να διευρύνετε και να εμβαθύνετε τις θεραπευτικές σας δεξιότητες παρακολουθώντας τους μεγαλύτερους θεραπευτές της εποχής μας να επιδεικνύουν τις θεραπευτικές τους δυνατότητες και να σχολιάζουν οι ίδιοι τη θεραπευτική τους τέχνη;

Επιλέξτε να δείτε μία συνεδρία σε χρονικό διάστημα ενός μήνα σε πολύ προσιτή τιμή. Ιδανικό για όσους γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν να παρακολουθήσουν. 

Σημείωση: Η συνδρομή αφορά μόνο στην ατομική θέαση των βίντεο/συνεδριών. Δεν επιτρέπεται η θέαση των βίντεο/συνεδριών από άλλους, η προβολή τους σε ομάδες ή γκρουπ, καθώς και για εκπαιδευτικούς ή διδακτικούς σκοπούς. Η συνδρομή δε σχετίζεται με την παρακολούθηση των ACADEMY σεμιναρίων.

Πώς επιλέγετε τη συνεδρία που θέλετε να δείτε;

- Κάνετε εγγραφή (αν είστε ήδη εγγεγραμμένος, κάνετε σύνδεση με τα στοιχεία σας).
- Επιλέγετε τη συνδρομή.
- Πληρώνετε το αντίτιμο της συνδρομής.
- Πηγαίνετε στις Συνεδρίες και επιλέγετε τη συνεδρία που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Γενικές πληροφορίες:

- To κόστος της συνδρομής είναι 21 ευρώ και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

- Με την αγορά της συνδρομής, σας αποστέλλεται τιμολόγιο ή απόδειξη. Ζητείστε το με email στο info@therapynetwork.eu.  Σε περίπτωση πληρωμής από διαφορετική τράπεζα, παρακαλείσθε όπως καλύψετε όλα τα έξοδα μεταφοράς των τραπεζών.
- Αν έχετε απορία για τη διαδικασία, δείτε εδώ -> Πώς παρακολουθώ μία Συνεδρία;
- Αν συνεχίζετε να χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνία.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος χρήστης για να προχωρήσετε σε εγγραφή πακέτου συνδρομής. Παρακαλούμε πατήστε εδώ για σύνδεση ή εδώ για εγγραφή.