Bοήθεια

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω μία συνεδρία;

Για να δείτε μία ή περισσότερες συνεδρίες, χρειάζεται να αγοράσετε μία συνδρομή. Δείτε τις συνδρομές εδώ και επιλέξτε ποια θέλετε. Δείτε περισσότερα στην Πολιτική Θέασης Συνδρομών..

Δεν έχω λογαριασμό PayPal, πώς θα πληρώσω τη συνδρομή;

Μπορείτε μέσω PayPal να πληρώσετε και με την πιστωτική σας κάρτα. Αφού σας ανοίξει το παράθυρο του PayPal μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Credit Card» και θα πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ή cashcard.

Δεν έχω ούτε πιστωτική κάρτα, πώς μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω web banking. Όταν φτάσετε στην πληρωμή της Συνδρομής θα δείτε τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών που μπορείτε να μεταφέρετε το αντίστοιχο ποσό της Συνδρομής. Αφού κάνετε την μεταφορά του ποσού, στείλτε μας με email το αποδεικτικό κατάθεσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η Συνδρομή σας θα ενεργοποιηθεί σε 24 ώρες. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση μέσω email. 

Οι τιμές των Συνδρομών περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%;

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Θέλω τιμολόγιο για την αγορά της Συνδρομής, μπορώ να το έχω;

Βεβαίως! Είτε τιμολόγιο, είτε απόδειξη μπορείτε να το έχετε. Επικοινωνείτε μαζί μας και σας το στέλνουμε ταχυδρομικώς στη διεύθυνσή σας.

Δεν παίζει η συνεδρία στον υπολογιστή μου, τι να κάνω;

Ελέγξτε την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και κάντε restart τον υπολογιστή σας. Αν το πρόβλημα παραμένει επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Xρειάζομαι ειδικό πρόγραμμα για να παρακολουθήσω τα βίντεο των Συνεδριών; Πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο σχετικό πρόγραμμα για βίντεο;

Δεν χρειάζεται ούτε να εγκαταστήσετε εκ νέου, ούτε να έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εγκατεστημένο. Τα βίντεο παίζουν απευθείας στην οθόνη σας με την ολοκλήρωση της πληρωμής της Συνδρομής.

Ολοκληρώθηκε ο χρόνος συνδρομής μου αλλά δεν πρόλαβα να δω τη/τις συνεδρία/ες ή την είδα μέχρι ενός σημείου. Μπορώ να έχω δωρεάν έξτρα ημέρες;

Αφού έχει λήξει ο χρόνος συνδρομής σας δεν μπορείτε να έχετε έξτρα ημέρες δωρεάν.

Πόσες φορές μπορώ να παρακολουθήσω τις Συνεδρίες που έχω επιλέξει;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Συνεδρίες όσες φορές θέλετε, μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζεται από τη Συνδρομή που έχετε επιλέξει.

Ποιες ώρες μπορώ να παρακολουθήσω τις Συνεδρίες;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Συνεδρίες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας επιθυμείτε.

Αυτή η συνεδρία δεν ήταν αυτή που ήθελα, μπορώ να αλλάξω τη συνεδρία που έχω επιλέξει με άλλη στο πλαίσιο της ίδιας συνδρομής;

Δεν μπορεί να γίνει αλλαγή συνεδρίας.

Η συνεδρία που επέλεξα δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες μου, μπορώ να έχω επιστροφή χρημάτων;

Δεσμευόμαστε, όπως και το Psychotherapy.net ότι οι συνεδρίες που θα παρακολουθήσετε έχουν υψηλή ποιότητα θεραπευτικού υλικού και ποιότητας εικόνας και ήχου. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Δεν έχω βρει αυτό που έψαχνα, πότε θα βάλετε νέες συνεδρίες στο Therapynetwork.eu;

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το Psychotherapy.net για τη δρομολόγηση και νέων συνεδριών στο Therapynetwork.eu ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και να υπάρχει μία πληρότητα θεματικών συνεδριών και προσεγγίσεων. Αν θέλετε κάποια θεματική συγκεκριμένα επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να την έχετε.

Ποια είναι η διαφορά της Εκπαιδευτικής Συνδρομής από τις υπόλοιπες;

Η Εκπαιδευτική Συνδρομή αφορά Πανεπιστήμια, Οργανισμούς και Εκπαιδευτικούς Φορείς και μπορεί να την παρακολουθήσει ένα πλήθος χρηστών/μαθητών/σπουδαστών/εκπαιδευόμενων μετά από επικοινωνία με το Therapynetwork.eu. Οι υπόλοιπες συνεδρίες αφορούν προσωπική χρήση και απαγορεύεται να μεταφερθούν ή να προβληθούν σε άλλα άτομα πέρα του Συνδρομητή.

Είμαι θεραπευτής, πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για την παραγωγή συνεδριών;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας απαντήσουμε με τους σχετικούς τρόπους συνεργασίας.

Μπορώ να σας στείλω ένα άρθρο προς δημοσίευση;

Άρθρα μπορούν να δημοσιευθούν μόνο από ψυχολόγους ή πιστοποιημένους ψυχοθεραπευτές από μία Ελληνική ή Ευρωπαϊκή ένωση/σύλλογο/φορέα ψυχοθεραπείας. Μας στέλνετε το άρθρο σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το Τherapynetwork.eu διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη δημοσίευση άρθρων που δεν βρίσκει συναφή με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Κάνετε τρομερή δουλειά! Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας. Παρόλα αυτά πάντα αναζητούμε ανθρώπους που έχουν έμπνευση και θα προσφέρουν κάτι διαφορετικό στην προσπάθειά μας. Αν έχετε και εσείς μία εξαιρετική ιδέα που πρέπει να ακούσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο info (at) therapynetwork.eu.