Συνδρομή για 6 μήνες / 12 συνεδρίες

Παρακολουθήστε σε 6 μήνες / 12 συνεδρίεςΘέλετε να διευρύνετε και να εμβαθύνετε τις θεραπευτικές σας δεξιότητες παρακολουθώντας τους μεγαλύτερους θεραπευτές της εποχής μας να επιδεικνύουν τις θεραπευτικές τους δυνατότητες και να σχολιάζουν οι ίδιοι την τέχνη τους;

Επιλέξτε να παρακολουθήσετε δώδεκα (12) Συνεδρίες σε χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, όποτε επιθυμείτε σε αυτό το χρονικό διάστημα, σε πολύ προσιτή τιμή.

Σημείωση: Η συνδρομή αφορά μόνο στην ατομική θέαση των βίντεο/συνεδριών. Δεν επιτρέπεται η θέαση των βίντεο/συνεδριών από άλλους, η προβολή τους σε ομάδες ή γκρουπ, καθώς και για εκπαιδευτικούς ή διδακτικούς σκοπούς. Η συνδρομή δε σχετίζεται με την παρακολούθηση των ACADEMY σεμιναρίων.

Πώς επιλέγετε τη συνεδρία που θέλετε να δείτε;

  • Κάνετε εγγραφή (αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, κάνετε σύνδεση με τα στοιχεία σας).
  • Επιλέγετε τη Συνδρομή 6 μήνες / 12 συνεδρίες.
  • Ακολουθείτε τα βήματα της συνδρομής και πληρώνετε το αντίτιμο της.
  • Πηγαίνετε στις Συνεδρίες και επιλέγετε τις 12 συνεδρίες που θέλετε να παρακολουθήσετε από την πρώτη στιγμή!

Γενικές πληροφορίες:

- Το κόστος της συνδρομής είναι 170 ευρώ και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

- Με την αγορά της συνδρομής, σας αποστέλλεται τιμολόγιο ή απόδειξη. Ζητείστε το με email στο info@therapynetwork.eu.  Σε περίπτωση πληρωμής από διαφορετική τράπεζα, παρακαλείσθε όπως καλύψετε όλα τα έξοδα μεταφοράς των τραπεζών.
- Αν έχετε απορία για τη διαδικασία, δείτε εδώ -> Πώς παρακολουθώ μία συνεδρία;.
- Αν συνεχίζετε να χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνία.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος χρήστης για να προχωρήσετε σε εγγραφή πακέτου συνδρομής. Παρακαλούμε πατήστε εδώ για σύνδεση ή εδώ για εγγραφή.