• Αρχική
 • ACADEMY
 • ACADEMY Διαδικτυακό Σεμινάριο: Ο Ίρβιν Γιάλομ και η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας
ACADEMY Διαδικτυακό Σεμινάριο: Ο Ίρβιν Γιάλομ και η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας

ACADEMY Διαδικτυακό Σεμινάριο: Ο Ίρβιν Γιάλομ και η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας

O σπουδαίος Ίρβιν Γιάλομ διδάσκει την "Tέχνη της Ψυχοθεραπείας" μέσα από πραγματικές συνεδρίες με τρεις θεραπευόμενους και παρουσιάζει το έργο, τις επιρροές και μιλά για τη ζωή του σε μία αποκαλυπτική και επιμορφωτική συνέντευξη που θα σας εμπνεύσει! Ένα σεμινάριο ψυχοθεραπείας που θα αλλάξει τον τρόπο που ασκούσατε την ψυχοθεραπεία μέχρι σήμερα!

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους.

Διάρκεια: 7 ώρεςΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον Ίρβιν Γιάλομ να πραγματοποιεί ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες με πραγματικούς θεραπευόμενους σε ένα online course.

Αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε έναν από τους πιο σπουδαίους θεραπευτές της εποχής μας! Παρακολουθήστε τον Ίρβιν Γιάλομ να κάνει θεραπευτικές συνεδρίες με τρεις θεραπευόμενους και να αγγίζει την καρδιά της ανθρώπινης ύπαρξης. Έχετε διαβάσει στα βιβλία του πώς δουλεύει θεραπευτικά, τώρα έχετε τη δυνατότητα να τον δείτε στη θεραπευτική πράξη! 

Οι θεραπευόμενοι είναι κάτι περισσότερο από τα συμπτώματά τους και ο Ίρβιν Γιάλομ ανέκαθεν υποστήριζε ότι οι θεραπευτές πρέπει να υπερβαίνουν τα προφανή προβλήματα που παρουσιάζουν και να εμβαθύνουν στις πιο θεμελιώδεις ανθρώπινες ανησυχίες: θάνατος, έλλειψη νοήματος, υπαρξιακή απομόνωση και ελευθερία.

Σε αυτό το διαδικτυακό επιμορφωτικό μάθημα, ο Ίρβιν Γιάλομ διδάσκει την αξιοποίηση του ισχυρότερου εργαλείου των θεραπευτών: την αυθεντική δέσμευση της θεραπευτικής σχέσης. Μέσα από αυτή θεραπευτική σχέση, βοηθά τρεις θεραπευόμενους να αντιμετωπίσουν τις υπαρξιακές ανησυχίες που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια.

Οι τρεις θεραπευόμενοι παρουσιάζουν διαφορετικά θέματα:
• ο Γκάρεθ είναι ένας άνδρας 70 ετών, που παρουσιάζει έντονο άγχος για την επερχόμενη συνταξιοδότηση του
• ο Λουκ είναι ένας άνδρας 38 ετών που αμφιταλαντεύεται για το αν θα πρέπει να κάνει αγγειεκτομή
• η Γιουτζίνια είναι μια 25χρονη γυναίκα με ξαφνική και ανεξήγητη υπαρξιακή κρίση

Παρακολουθήστε πώς ο Γιάλομ δεν αποφεύγει να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που πολλοί από εμάς αποφεύγουμε στη θεραπεία και πώς αυτό βοηθάει στην ανακούφιση και την κατανόηση του αγώνα που κάνουν οι θεραπευόμενοι.

Η αυθεντικότητά του, η αυτο-αποκάλυψή του και η δουλειά του στο «εδώ και τώρα», υποστηρίζει τις αλλαγές των θεραπευόμενων και την ανάπτυξη μιας νέας συνειδητοποίησης.

Aυτές οι θεραπευτικές συνεδρίες, διαφωτίζονται από συζητήσεις με το γιο του, Βίκτορ Γιάλομ, παρέχοντας στους θεατές πολύτιμα σχόλια και επεξηγήσεις που αποτελούν τη βάση των θεραπευτικών παρεμβάσεων του Ίρβιν Γιάλομ.

Επιπρόσθετα, θα επωφεληθείτε από μια διεξοδική συνέντευξη που διερευνά ολόκληρο το τόξο της καριέρας του Γιάλομ, από την πρώτη θεραπευτική του περίπτωσή του ως ένας φοιτητής ιατρικής, μέχρι τις συνεισφορές του στην ομαδική και υπαρξιακή ψυχοθεραπεία.

Αυτό το μάθημα έχει τεράστια αξία για οποιονδήποτε θεραπευτή πιστεύει ότι η ψυχοθεραπεία συνδυάζει αρμονικά την επιστήμη και την τέχνη.

Πώς θα παρακολουθήσετε το course:

 1. Εγγραφείτε στο TherapyNetwork.eu και δημιουργήστε λογαριασμό
 2. Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο TherapyNetwork.eu και πηγαίνετε στη σελίδα ΑCADEMY Συνδρομή
 3. Ακολουθήστε τα βήματα για να ολοκληρώσετε την αγορά της Συνδρομής
 4. Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά της Συνδρομής, ενεργοποιείται από το σύστημα του TherapyNetwork.eu και μπορείτε να παρακολουθήσετε το course "Ο Ίρβιν Γιάλομ και η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας" σε αυτή τη σελίδα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα ή να πάτε σε κάποιο άλλο εξωτερικό πρόγραμμα βίντεο.

Αφού συνδεθείτε στο TherapyNetwork.eu πατήστε εδώ για να προχωρήσετε στην αγορά της συνδρομής και να παρακολουθήσετε το online course.


 • Το οnline course περιλαμβάνει περιλαμβάνει μαγνητοσκοπημένες συνεδρίες του Ίρβιν Γιάλομ με πραγματικούς θεραπευόμενους. Για να το παρακολουθήσετε, εγγραφείτε ή συνδεθείτε και επιλέξτε το Academy Course " Ο Ίρβιν Γιάλομ και η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας" αγοράζοντας τη συνδρομή. Το course του Ίρβιν Γιάλομ είναι ξεχωριστό από τις υπόλοιπες συνδρομές.
 • Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής, θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο online course και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο των συνεδριών του Ίρβιν Γιάλομ και τη συζήτηση για τη ζωή και το έργο του, από την πρώτη στιγμή.
 • Δεν υπάρχει δέσμευση στην έναρξη παρακολούθησης του course. Οι βίντεο/συνεδρίες του course είναι αποθηκευμένες στο TherapyNetwork.eu/Academy και μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση όποτε επιθυμείτε.
 • Το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε το online course είναι τρεις (3) μήνες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες παρακολούθησης. Από τη στιγμή που θα αποκτήσετε πρόσβαση στο course, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε εσείς, μέσα σε 3 μήνες.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε το course οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, σε οποιοδήποτε υπολογιστή και σε οποιοδήποτε μέρος έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.
 • Το κόστος της παρακολούθησης του μαθήματος που αναγράφεται στη δεξιά στήλη, αφορά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ παρακολούθηση και αφορά σε ένα άτομο.
 • Όλα τα βίντεο συνεδριών έχουν ελληνικούς υπότιτλους, μεταφρασμένα από επαγγελματίες μεταφραστές και επιμελημένα από ψυχολόγους.
 • Στο πεδίο των ασκήσεων θα βρείτε και τα τεστ αξιολόγησης για κάθε συνεδρία. Μόλις συμπληρώσετε επιτυχώς τα τεστ (βαθμολογία άνω του 75%), ενημερώστε μας με ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την επιτυχή συμπλήρωσή τους ώστε να φροντίσουμε να σας αποσταλεί η Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πληροφορίες του course

ACADEMY Διαδικτυακό ΣεμινάριοΟ Ίρβιν Γιάλομ και η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας

 • Πάνω από 7 ώρες διάρκειας του μαθήματος σε μαγνητοσκοπημένες συνεδρίες
 • 4 ώρες συνεδριών του Ίρβιν Γιάλομ με τρεις θεραπευόμενους
 • 3 ώρες διεξοδικής συζήτησης με τον Ίρβιν Γιάλομ που θα σας αποκαλύψει τις βασικές έννοιες της προσέγγισής του
 • 3 μήνες διαθέσιμο χρόνο για να παρακολουθήσετε και να εμβαθύνετε στη θεραπευτική προσέγγιση του Ίρβιν Γιάλομ

BONUS:

 • Επιπρόσθετες βιωματικές ασκήσεις για κάθε συνεδρία και για τη συζήτηση του Γιάλομ για να κατανοήσετε σε βάθος την προσέγγιση του «εδώ και τώρα» ώστε να χτίσετε θεραπευτικές δεξιότητες
 • Ερωτήσεις για Συζήτηση για κάθε συνεδρία και για τη συζήτηση του Γιάλομ που θα σας εμπνεύσουν να εμβαθύνετε στο θεραπευτικό σας ρόλο.
 • Διεξαγωγή τεστ στο τέλος της παρακολούθησης του μαθήματος για να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας
 • Παροχή Βεβαίωσης Παρακολούθησης του μαθήματος με την επιτυχή ολοκλήρωση του τεστ

Γενικές Πληροφορίες

 • Η τιμή αφορά την ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. 
 • Παρέχεται ειδική έκπτωση για Εκπαιδευτικούς Φορείς και Οργανισμούς για παρακολούθηση σε τάξεις ή από πολλαπλούς χρήστες. Ρωτήστε μας στο τηλέφωνο 698 7415112 ή στο info@therapynetwork.eu! 
 • Κόστος: 121 ευρώ + ΦΠΑ 24%, σύνολο 150 ευρώ.  
 • Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@therapynetwork.eu για απορίες.