• Αρχική
 • ACADEMY
 • ACADEMY Διαδικτυακό Σεμινάριο: Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους
ACADEMY Διαδικτυακό Σεμινάριο: Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους

ACADEMY Διαδικτυακό Σεμινάριο: Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους

Η αυτοκτονία προκαλεί δυσκολίες ακόμη και στον πιο έμπειρο επαγγελματία ψυχικής υγείας. Σε αυτό το άκρως διδακτικό και επιμορφωτικό σεμινάριο το οποίο αποτελείται από τρία μέρη συνολικής διάρκειας 8 ωρών, ο Τζον Σόμμερς Φλάναγκαν, εξειδικευμένος ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής σε θέματα αυτοκτονίας και οι συνεργάτες του, παρουσιάζουν πολύτιμες δεξιότητες και εργαλεία αξιολόγησης και θεραπείας καθώς δουλεύουν σε πραγματικά περιστατικά με διαφορετικούς θεραπευόμενους στο φάσμα της αυτοκτονικότητας.

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους.

Διάρκεια: 8 ώρεςΑνησυχείτε όταν δουλεύετε με αυτοκτονικούς θεραπευόμενους; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι.

Ωστόσο, το άγχος από τις καταπιεστικές πεποιθήσεις ότι πρέπει να αναλάβετε τον «ρόλο ειδικών» και ότι είναι δική σας ευθύνη να αποτρέψετε τους θεραπευόμενους από τον αυτοτραυματισμό ή την αυτοκτονία, μπορεί στην πραγματικότητα να υπονομεύσει την δυνητική κλινική αποτελεσματικότητά σας.

Ο Τζον Σόμμερς Φλάναγκαν προσφέρει μια εναλλακτική, εμπειρικά τεκμηριωμένη προσέγγιση, η οποία δίνει έμφαση στη συνεργατική δουλειά με τους θεραπευόμενους, για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν στρατηγικές για να βελτιώσουν τη ζωή τους, ώστε να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν καλύτερες επιλογές παρά να επιθυμούν να βάλουν τέλος σε αυτή.

Όπως υποστηρίζει με έμφαση: Μπορούν να υπάρξουν μη αυτοκτονικά συμβόλαια μέσω του συνεργατικού σχεδιασμού ασφαλείας!

Σε αυτήν την απαράμιλλη σειρά διαφωτιστικών κλινικών ψυχοθεραπευτικών συνεδριών και εις βάθος συζητήσεων μεταξύ του Φλάναγκαν και του Βίκτορ Γιάλομ, οι θεατές θα αποκτήσουν ισχυρά εργαλεία για την αξιολόγηση και την παρέμβαση στις συνεδρίες τους με ασθενείς στο φάσμα της αυτοκτονικότητας. Ο Σόμμερς Φλάναγκαν συνδυάζει και παρουσιάζει άψογα τις στρατηγικές για την αποκάλυψη όλων των πτυχών αυτοκτονικότητας των θεραπευόμενων μαζί με τεχνικές που αποσκοπούν στην ανακάλυψη ελπίδας και βοηθημάτων, τόσο μέσα όσο και γύρω τους.

Είτε χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία αξιολόγησης της αυτοκτονικότητας είτε μία φόρμα σχεδιασμού ασφαλούς συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της θεραπείας, παρακολουθώντας αυτή τη σειρά των 3 βίντεο, διάρκειας άνω των 8 ωρών, θα αναπτύξετε και θα εμβαθύνετε όχι μόνο την ικανότητά σας, αλλά και την αυτοπεποίθησή σας ενώ δουλεύετε με εξαιρετικά απαιτητικά περιστατικά.

Αν η θεραπεία με αυτοκτονικούς θεραπευόμενους σας κάνει να αισθάνεστε αγωνία ή ανεπαρκώς εφοδιασμένοι και διστακτικοί, τότε αυτή η συναρπαστική και πλούσια διδακτική σειρά από βίντεο είναι ακριβώς αυτό το βοηθητικό εργαλείο που χρειάζεστε.

Παρακολουθήστε εδώ ένα σχετικό απόσπασμα:

 

Πατήστε εδώ για να προχωρήσετε στην αγορά της συνδρομής και να παρακολουθήσετε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο

"Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους". 

 

Τι θα κερδίσετε παρακολουθώντας αυτή την εξαιρετική σειρά βίντεο για την Αυτοκτονία:

• Μια προσέγγιση ερευνητικά τεκμηριωμένη η οποία δίνει έμφαση στη συνεργασία και προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα «συμβόλαια αυτοκτονίας».
• Θα μάθετε πώς να παρεμβαίνετε συνεργατικά και συμπονετικά παρά από μια θέση εξουσίας και άγχους.
• Θα βελτιστοποιήσετε την κλινική αποτελεσματικότητά σας και θα αναπτύξετε στρατηγικές για την αξιολόγηση και τη συγκέντρωση των δυνατών σημείων και των βοηθημάτων των θεραπευόμενων.
• Θα αποκτήσετε δεξιότητες για να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο ασφαλούς συμπεριφοράς με διαφορετικούς αυτοκτονικούς θεραπευόμενους.
• Θα μάθετε πώς να ενσωματώνετε ευρύτερους παράγοντες όπως η φυλή, η ηλικία, το φύλο, ο σεξουαλικός προσανατολισμός και οι θρησκευτικές προτιμήσεις στην κλινική εργασία σας με αυτοκτονικούς θεραπευόμενους.
• Θα διευρύνετε την κλινική ευελιξία και την αυτοπεποίθησή σας αναφορικά με όλες τις μορφές αυτοκτονικότητας, από την παθητική έως την ενεργητική, από την οξεία έως τη χρόνια και από την έμμεση έως την άμεση και θανατηφόρα.

Πώς θα παρακολουθήσετε το course:

 1. Εγγραφείτε στο TherapyNetwork.eu και δημιουργήστε λογαριασμό
 2. Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο TherapyNetwork.eu και πηγαίνετε στη σελίδα ΑCADEMY Συνδρομή
 3. Ακολουθήστε τα βήματα για να ολοκληρώσετε την αγορά της Συνδρομής
 4. Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά της Συνδρομής, ενεργοποιείται αυτόματα από το σύστημα του TherapyNetwork.eu και μπορείτε να παρακολουθήσετε το course "Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους" σε αυτή τη σελίδα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα ή να πάτε σε κάποιο άλλο εξωτερικό πρόγραμμα βίντεο.

Πατήστε εδώ για να προχωρήσετε στην αγορά της συνδρομής και να παρακολουθήσετε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο

"Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους".

 


Χρήσιμες πληροφορίες

 • Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο "Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους" περιλαμβάνει μαγνητοσκοπημένες συνεδρίες με πραγματικούς θεραπευόμενους.
 • Για να το παρακολουθήσετε, εγγραφείτε ή συνδεθείτε στο TherapyNetwork.eu και επιλέξτε το Academy Σεμινάριο "Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους" αγοράζοντας τη συνδρομή. Το Σεμινάριο είναι ξεχωριστό από τις υπόλοιπες συνδρομές και με την αγορά του δεν παρέχεται πρόσβαση στις υπόλοιπες συνεδρίες/βίντεο.
 • Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής, θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο των συνεδριών του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου από την πρώτη στιγμή.
 • Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης του Σεμιναρίου. Οι βίντεο/συνεδρίες του Σεμιναρίου βρίσκονται μόνιμα στο TherapyNetwork.eu/Academy και μπορείτε να αγοράσετε όποτε εσείς επιθυμείτε τη Συνδρομή που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο.
 • Το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο είναι τρεις (3) μήνες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες παρακολούθησης. Από τη στιγμή που θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε εσείς, μέσα σε 3 μήνες.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, σε οποιοδήποτε υπολογιστή και σε οποιοδήποτε μέρος έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.
 • Το κόστος της παρακολούθησης του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου που αναγράφεται στη δεξιά στήλη, αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ΑΤΟΜΙΚΗ παρακολούθηση. Σε περίπτωση που υποψιαστούμε ή ανακαλύψουμε ότι έχετε μοιραστεί τον κωδικό σας με άλλο πρόσωπο ή προβάλλετε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο σε περισσότερα από ένα άτομα, τότε διατηρούμε το δικαίωμα διακοπής της συνδρομής σας και καταφυγής σε νομικές κυρώσεις.
 • Όλα τα βίντεο συνεδριών διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους, μεταφρασμένα από επαγγελματίες μεταφραστές και επιμελημένα από ψυχολόγους.
 • Το κόστος παρακολούθησης του Σεμιναρίου είναι 186 ευρώ και περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Με την αγορά παρέχεται τιμολόγιο ή απόδειξη στα στοιχεία σας. Ενημερώστε μας και στείλτε τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  

Πληροφορίες του course

Αξιολόγηση και Παρέμβαση σε Αυτοκτονικούς Θεραπευόμενους 

 • 8 ώρες κλινικών συνεδριών και συζητήσεων που δείχνουν εργαλεία και στρατηγικές για την αποτελεσματική ψυχοθεραπευτική δουλειά με μια σειρά αυτοκτονικών θεραπευόμενων!
 • Πολλαπλά σχόλια και συμπεράσματα για να κατανοήσετε καλύτερα τη θεραπευτική προσέγγιση και διαδικασία του Σόμμερς-Φλάναγκαν!

Βοnus

 • Θα λάβετε πολύτιμο, συμπληρωματικό υλικό για να εμβαθύνετε τις δεξιότητές σας και το έργο σας με θεραπευόμενους στο φάσμα της αυτοκτονίας!
 • Ασκήσεις για ανάπτυξη των θεραπευτικών δεξιοτήτων και Θέματα Συζήτησης για εμβάθυνση του έργου σας!
 • Τεστ αξιολόγησης για κάθε μέρος του Σεμιναρίου που οδηγεί σε Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης!

 

Γενικές Πληροφορίες

 • Η τιμή αφορά στην ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. 
 • Παρέχεται ειδική έκπτωση για Εκπαιδευτικούς Φορείς και Οργανισμούς για παρακολούθηση σε τάξεις ή από πολλαπλούς χρήστες. Ρωτήστε μας στο τηλέφωνο 6987415112 ή στο info@therapynetwork.eu! 
 • Κόστος: 186 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). 
 • Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@therapynetwork.eu για απορίες.