• Αρχική
 • ACADEMY
 • ACADEMY: Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία EFT - Βήμα Βήμα
ACADEMY: Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία EFT - Βήμα Βήμα

ACADEMY: Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία EFT - Βήμα Βήμα

Το ACADEMY Επιμορφωτικό σεμινάριο "Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία EFT Βήμα-Βήμα", είναι ένα μοναδικό και ολοκληρωμένο σεμινάριο που αποτελεί ένα καταπληκτικό εργαλείο για όλους τους θεραπευτές που δουλεύουν με ζευγάρια με προβλήματα σχέσης.

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους.

Διάρκεια: 11+ώρεςΗ θεραπεία ζεύγους είναι μια από τις πιο απαιτητικές προσεγγίσεις στο χώρο μας, ωστόσο οι περισσότεροι θεραπευτές ξεκινούν το έργο τους χωρίς να έχουν κάνει επαρκή προετοιμασία. Οι ψυχοθεραπευτές συνήθως μαθαίνουν να δουλεύουν με ζευγάρια περνώντας «δια πυρός και σιδήρου», γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μη αποδοτικά και πολύ απογοητευτικά αποτελέσματα για όλους τους εμπλεκόμενους στη συνεδρία.

Ακόμα και οι έμπειροι θεραπευτές συχνά ανακαλύπτουν ότι είναι ανεπαρκώς εφοδιασμένοι για να περιηγηθούν στο επικίνδυνο έδαφος των ζευγαριών που βιώνουν έντονες συγκρούσεις.

Είτε είστε νέος είτε έμπειρος ψυχοθεραπευτής, το διαδικτυακό Επιμορφωτικό σεμινάριο "Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία EFT Βήμα-Βήμα", θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά σας στη θεραπευτική εργασία σας με ζευγάρια.

Αυτή η "Βήμα προς Βήμα" προσέγγιση θα σας καθοδηγήσει σε αυτόν τον εξαιρετικά αποτελεσματικό και εμπειρικά επικυρωμένο οδηγό, ο οποίος παρουσιάζει ένα ποσοστό 70% ανάκαμψης σε ζευγάρια που βιώνουν δυσφορία, εντός 10 έως 12 συνεδριών.

To ΑCADEMY Σεμινάριο χωρίζεται σε 4 μέρη, στα οποία καλύπτονται όλα τα στάδια του EFT με αναλυτικά παραδείγματα από πραγματικές συνεδρίες καθώς και προκλήσεις και αδιέξοδα που προβληματίζουν κάθε θεραπευτή που δουλεύει με ζευγάρια:

 • 1ο Μέρος:Βασικές Αρχές και Παρεμβάσεις στο EFT
 • 2ο Μέρος: Στάδιο 1ο Επιτυγχάνοντας την Αποκλιμάκωση
 • 3ο Μέρος: Στάδια 2 & 3 - Εμβάθυνση της Δέσμευσης και Σταθεροποίηση
 • 4ο Μέρος: Αδιέξοδα και Προκλήσεις στο EFT

Η θεωρία του EFT μοντέλου, οι παρεμβάσεις, τα βήματα και τα στάδια «ζωντανεύουν» μέσα από βίντεο αποσπάσματα από συνεδρίες με 6 πραγματικά ζευγάρια που βιώνουν σημαντικές δυσκολίες στη σχέση τους, τα οποία συνοδεύονται από λεπτομερή σχολιασμό, διασφαλίζοντας ότι κάθε κλινικό σημείο παρουσιάζεται και εξηγείται διεξοδικά.

Επίσης, πρόσθετες διαδραστικές ασκήσεις αυτό-αξιολόγησης θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη μάθηση σας σε κάθε στάδιο.

Παρακολουθήστε εδώ ένα σχετικό απόσπασμα:

 

Διαβάστε τι έχουν πει για αυτό το εξαιρετικό σεμινάριο:

Αποτελεσματικό και μοναδικό! Αυτή το διεξοδικό και ενδελεχές σεμινάριο αποτελεί ένα καταπληκτικό εργαλείο για όλους τους θεραπευτές ζεύγους. Η ζωντανή παρακολούθηση τόσων παραδειγμάτων από έμπειρους EFT θεραπευτές που εργάζονται με πραγματικά ζευγάρια, είναι μια ανεκτίμητη εμπειρία για την ουσιαστική κατανόηση των επιδεξιοτήτων και το βάθος αυτής της προσέγγισης. Το συνιστώ θερμά.
—Δρ. Sue Johnson, Δημιουργός του μοντέλου EFT, Διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Αριστείας στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία

Σας αρέσει να δουλεύετε με ζευγάρια αλλά κάποιες φορές νιώθετε να σάς εξαντλεί η όλη εμπειρία; Τότε το σεμινάριο “Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία ΕFT Βήμα-Βήμα” έχει δημιουργηθεί ειδικά για εσάς. Παρακολουθήστε την Dr. Rebecca Jorgensen σε μια ζωντανή, εννοιολογική και κλινική περιήγηση του EFT και δείτε τη θεωρία της προσκόλλησης να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς παρακολουθείτε ζωντανά κλινικά πλάνα από έξι ζευγάρια που μαθαίνουν να συνδέονται σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Παρακολουθώντας αυτό το σεμινάριο, θα γίνετε καλύτεροι θεραπευτές ζεύγους.
—Δρ. William Bumberry, PhD, Εκπαιδευτής στο Gottman Institute & Πιστοποιημένος Θεραπευτής EFT

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η μάθηση θα μπορούσε να είναι τόσο διασκεδαστική. Όπως συμβαίνει σε μία καθηλωτική ταινία, με τον ίδιο τρόπο και εδώ, οι έμπειροι θεραπευτές μάς οδηγούν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και την αυτοπεποίθησή μάς στη θεραπεία ζεύγους. Είναι ένα σεμινάριο που πρέπει να δουν όλοι οι θεραπευτές που δουλεύουν με ζευγάρια.
—George Faller, LMFT, Ιδρυτής του New York Center for Emotionally Focused Therapy

 

Πώς θα παρακολουθήσετε το ACADEMY Σεμινάριο "Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία ΕFT Bήμα-Βήμα":

 1. Εγγραφείτε στο TherapyNetwork.eu και δημιουργήστε λογαριασμό
 2. Μετά πηγαίνετε στη σελίδα ΑCADEMY Συνδρομή και επιλέγετε τη Συνδρομή
 3. Ακολουθήστε τα βήματα της Συνδρομής για να ολοκληρώσετε την αγορά της
 4. Μόλις ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας, επιστρέφετε σε αυτή τη σελίδα για να προσθέσετε το σεμινάριο στη συνδρομή σας. 
 5. Αφού το επιλέξετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ΑCADEMY Σεμινάριο "Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία ΕFT Bήμα-Βήμα" σε αυτή τη σελίδα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα ή να πάτε σε κάποιο άλλο εξωτερικό πρόγραμμα βίντεο.

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Το ACADEMY Σεμινάριο περιλαμβάνει συνεδρίες  με πραγματικά ζευγάρια θεραπευόμενων. Για να το παρακολουθήσετε, εγγραφείτε ή συνδεθείτε, επιλέξτε την ACADEMY Συνδρομή και μόλις ενεργοποιηθεί η Συνδρομή σας, επιλέξτε το ACADEMY Σεμινάριο"Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία ΕFT Bήμα-Βήμα".
 • Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής, θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο ACADEMY Σεμινάριο.
 • Δεν υπάρχει δέσμευση στην έναρξη παρακολούθησης του ACADEMY Σεμιναρίου. Οι βίντεο/συνεδρίες είναι αποθηκευμένες στο TherapyNetwork.eu/Academy και μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση όποτε επιθυμείτε.
 • Το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε το ACADEMY Σεμινάριο είναι τρεις (3) μήνες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες παρακολούθησης. Από τη στιγμή που θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Σεμινάριο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε εσείς, σε οποιοδήποτε υπολογιστή, μέσα σε 3 μήνες.
 • Όλα τα βίντεο συνεδριών έχουν ελληνικούς υπότιτλους, μεταφρασμένα από επαγγελματίες μεταφραστές και επιμελημένα από ψυχολόγους.
 • Το ACADEMY Σεμινάριο δε σχετίζεται με άλλο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ή Σεμινάριο και η παρακολούθησή του δεν καταλήγει σε πιστοποίηση θεραπευτή/τριας ζεύγους EFT.
 • Στο πεδίο των ασκήσεων θα βρείτε και τα τεστ αξιολόγησης για κάθε συνεδρία. Μόλις συμπληρώσετε επιτυχώς τα τεστ (βαθμολογία άνω του 75%), ενημερώστε μας με ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την επιτυχή συμπλήρωσή τους ώστε να φροντίσουμε να σας αποσταλεί η Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης.
 • Το κόστος παρακολούθησης του Σεμιναρίου είναι 186 ευρώ και περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Με την αγορά παρέχεται τιμολόγιο ή απόδειξη στα στοιχεία σας. Ενημερώστε μας και στείλτε τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  

 

Πληροφορίες του course

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

"Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία ΕFT Bήμα-Βήμα"

- Μάθετε τις αρχές, τα στάδια, τις τεχνικές και τις στρατηγικές του EFT

- Πάνω από 11 ώρες βίντεο που περιλαμβάνουν πολλά αποσπάσματα συνεδριών θεραπείας ζευγαριών με 6 πραγματικά ζευγάρια με προβλήματα στη σχέση τους, καθώς και λεπτομερή σχολιασμό.

- 3 μήνες διαθέσιμο χρόνο για να παρακολουθήσετε και να εμβαθύνετε στο θεραπευτικό μοντέλο EFT

ΒΟΝUS:

- Πολλαπλές ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης για να εμβαθύνετε στη διεργασία του EFT.

- Προτεινόμενες ασκήσεις role play για να βελτιώσετε την πρακτική σας στο ΕFT.

- Διεξαγωγή τεστ στο τέλος της παρακολούθησης του μαθήματος για να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας.

- Παροχή Βεβαίωσης Παρακολούθησης του μαθήματος με την επιτυχή ολοκλήρωση του τεστ

 Εισηγήτρια:

Η Ρεμπέκα Γιόργκενσεν PhD, είναι συν-ιδρύτρια του The Training and Research Institute for EFT.  Είναι Πιστοποιημένη ΕFT Θεραπεύτρια, Ερευνήτρια και Εκπαιδεύτρια της οποίας τα online εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ευρέως διαδεδομένα σε όλο τον κόσμο. H Γιόργκενσεν είναι η "Θεραπεύτρια των Θεραπευτών" και είναι γνωστή για τη μεταδοτικότητα, τη διαύγεια και την ενσυναίσθησή της. 


Γενικές Πληροφορίες:

- Η αναγραφόμενη τιμή αφορά στην ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.

- Παρέχεται EIΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ για Εκπαιδευτικούς Φορείς και Οργανισμούς για παρακολούθηση σε τάξεις ή από πολλαπλούς χρήστες. Ρωτήστε μας στο τηλέφωνο 698 7415112 ή στο info@therapynetwork.eu!

- Κόστος: 186 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

- Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@therapynetwork.eu για τυχόν απορίες.